ETT “SPRIDA KÄRLEK” TIPS…!

Alla Hjärtans Dag Allmänt

God tisdag mina kära vänner! 

Det är freeezing cold här i Luleå idag, -19 ! , och jag startade min dag med att fixa både vipper / fransar och naglar och jag älskar verkligen känslan efter för det är så otroligt fräscht med välvårdade och snyggt lackade naglar och fransarna.. nej men att ha fransförlängning är ett av mitt livs bästa life hack.  Och det här blir en riktigt “selfcare” vecka för jag ska till dessutom frisören både torsdag och fredag och det passar verkligen perfekt att fixa till “allt” efter mina corona veckor.  Uff, min utväxt är så hemsk att jag går runt med keps 24/7 så ja, det ska bli väldigt, väldigt skönt att styra upp den saken.

Och igår Valentine´s och jag kom plötsligt på att det vore kul att göra något extra för J´s lärare så jag fixade väldigt spontant ihop en surprise till alla och körde sen iväg till skolan då J slutade kl. 15.  Åh det var så kul att få vara med och sprida glädje till alla! och efter det så körde vi vidare och lämnade en surprise utanför dörren till kära vänner och på samma tur överraskade vi mamma & H med ballong, blommor och presenter.  Efter det hade J dansträning och då gick jag över till våra kära grannar och önskade de glad alla hjärtans dag så dagen gick verkligen åt till att sprida kärlek!  Och vi girls avslutade kvällen med en väldigt sen taco middag runt kl. 21.30 och då var det min tur att bli överraskad med ballong och present. Valentine´s alltså.. jag älskar att den dagen lyser upp februari! 🙂

Valentines dag startade med att jag dukat fram en extra kärleksfull frukost till min darling.  Men det gick fort i svängarna på morgon så jag fotade innan jag var klar…   

Roses are red…. men frågan är om de är äkta? Nej det här är fake blomster från Rusta för bara 5 kr / st. Men alltså hur Bra pris är inte det?  Så – det var efter att jag köpt några av dessa för att pimpa presenterna till familj och vänner som jag plötsligt kom på idéen att ge en till varje lärare som J har så jag körde ut och köpte fler… och på vägen köpte jag även…

…kort! de säljer 12 st för bara 10 kr hos Dollar Store vilket passade helt perfekt !  Sen skrev jag en Valentine´s hälsning på korten innan jag… 

… tog ett hål på de i högra hörnet och fäste de på rosorna med ett band ( från Dollar Store) och J har 13 lärare så det blev några stycken.  Vi gav även en förpackning med hjärta godis till de olika lärarrummen på skolan.  

 

Och det måste inte vara Valentine´s dag för att ge en sån här uppskattning för ett kort + ros med en fin hälsning kan man dela ut till kollegor på jobbet, grannar, vänner osv precis när som helst under året och eftersom rosorna är fake så kan man köpa hem de utan risk för att de går ut på datum.  Samma med korten för 12 kort för 10 kr är billigt! Kanske en idé att köpa till skolavslutningen? så är den saken i box.

 

Och alltså min present till min älskade mamma. Det ser ju sååå galet ut med kundkorgen ha, ha, men – den var en av presenterna! Jag känner nämligen att det är en väldigt god idé att mamma fortsätter att vara försiktig då hon är ute och handlar och då passar det perfekt att ha en egen kundkorg ! (de som står staplade i butiken känns såå ofräscha.. tänk alla som tagit i de..) Så – en kundkorg fick det bli + blommor, ballong, tidning, Valentine bakelser som dessert efter middagen och lite annat smått och gott. 

Nu önskar jag dig en riktigt fin eftermiddag fylld av happiness! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

41
Kategori: Alla Hjärtans Dag, Allmänt | 8 Comments

8 responses to “ETT “SPRIDA KÄRLEK” TIPS…!”

 1. Hulda says:

  Dina tips är alllllltid såååå fina.
  Love it

  • gizmolina says:

   Åh nu gjorde du verkligen min dag här Hulda! Tusen 1000 miljoner TACK för härlig feedback ! Det inspirerar mig till att tipsa mer !

   Önskar dig en riktigt fin kväll fylld av feelgood! Stor tacksam kram! 🙂

 2. Elisabeth says:

  Altså, du er så herlig! Så heldige alle du sprer litt glede og små gaver til i hverdagen er ❤️ Det kan koste lite, men bety så mye❤️

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Wow så fint!! Du är bäst! Önskar dig all kärlek!

 4. Lena says:

  Trevligt initiativ men där vi bor får lärarna inte ta emot gåvor av föräldrar eller barn. Är säkert för att någon inte skall favoriseras. Samma på många arbetsplatser där gåvor idag räknas som mutor men var helt naturligt förr i tiden.

 5. Carol says:

  Så fin handstil du har.

 6. Lotta says:

  Alltså – jag vet INGEN som textar så fint som du! Vilka fantastiskt fina presenter 🙂

 7. Lena says:

  Instämmer, vilken otroligt fin handstil!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *