ETT TACK & EN SLOTTSPARK.

Allmänt

Dagens tänkvärda. 

Godmorgon fina vänner!

Det var SÅ kul förra veckan då jag sålde massor av gamla Johanna-kläder för då fick jag möta några av er som följer mig här på bloggen och jag blir lika glad varje gång! för ni ska veta att ni betyder oerhört mycket för mig. Bloggen är en plats där jag tankar energi och jag fullkomligt älskar när jag fått kommentarer för då får jag sätta mig och skriva tillbaka. Den kommunikationen, med er, är det som peppar mig i mitt bloggande och som gör att detta är så vansinnigt kul att hålla på med. Så tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för att ni finns där och för att ni förgyller mina dagar! 🙂 Och om det är något som ni vill se mer / mindre av så: hit me! er feedback är det som gör bloggen till det den är.

Vi girls lämnar en soft och mysig helg bakom oss (fast ok, jag blir liiiite rastlös när vi inte har planer…vill så gärna att Johanna ska få uppleva / göra så mycket som möjligt så igår, då jag bara städade, fick jag lite ångest..)  och i lördags, på väg hem från en tur down town, passade jag på att knipsa lite pics i den fantastiskt vackra slottsparken som ligger rakt utanför vår dörr.

Vårt hus sticker fram mellan löven… vi har utsikt mot parken från köket, sovrummet & vardagsrummet.

Hjärtat har på sig topp + byxor/tights Benetton och jacka Lindex

Plöstligt dök det ett par russ (studenter) som sjösatte en båt (!) och började ro runt. C.r.a.z.y.

Jag går all in med f.ä.r.g. på oss girls så vi syns verkligen bland alla svarta jackor nere på stan… 

Solen fortsätter att stråla över Oslo (men det ska tydligen regna fr.o.m. i kväll och heela veckan så bäst vi passar på att tanka D-vitamin) och idag kommer JIG hem. Tänk han har varit bortrest så mycket senaste tiden att det är mer ovanligt att han är hemma än borta och på tal om det så måste jag bara berätta en kul sak..

Som jag nämde häromdagen så går plötsligt Johanna runt till alla och säger att hon vill ha ett syskon (liiiiite småjobbigt eftersom vi: 1. inte alls går in för saken så det är inget tema, 2. jag vet att det får alla att fokusera på min mage som växt p.g.a. godsaker sista tiden, INTE p.g.a. barn), hur som helst: hon tyckte att vi skulle fixa ett syskon dagen innan jIG reste…(hon tror att det är nåt man kirrar på 5 min.) men då jag på bästa sätt försökte förklara för Johanna, att det inte gick att försöka innan pappa reste (jag hade min vecka…) men att vi kanske kan göra det då han kommer hem? så säger hon “neeej, jag vill inte att du väntar SÅ länge… du kan väl bara låna någon annan pappa från skolan då istället?!?”.   Barn alltså ! 😉

Happy new week!!!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “ETT TACK & EN SLOTTSPARK.”

 1. Cessan says:

  Det är verkligen en alldeles underbar miljö ni bor i!! ❤️
  Så härligt att ösa på med regnbågens alla färger -man blir bara så glad!! 🙂
  Hoppas att solen skiner på er idag ☀️ Ha en lovely dag!!
  Kramar Cessan ❤️

  • gizmolina says:

   Ja, visst är det vackert!? 🙂 och färger gör oss verkligen glada och ger energi! Liksom solen som strålar över Oslo idag! (bäst att njuta den för strax kommer regnet säger de som vet…).

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder Cessan! Kram!

 2. Michaela says:

  Vill bara säga hur glad jag är att du “kör ditt eget sätt” med bloggen. Den är underbar! Inspirerande, äkta, rolig och peppande. Jag blir alltid glad att läsa dina rader. Många andra bloggare är bara intresserade av att jämföra sig med andra, uppfylla “måste ha ” och spelar ett spel för andra att vara på något sätt. En jädra massa smygreklam och fjäsk för andra bloggare. Så fortsätt med ditt fantastiska jobb med bloggen. Keep up the good work girl:)

  • gizmolina says:

   Miljooooner T.A.C.K. för den finaste feedback jag kunde få Michaela! 🙂 n åh så glad jag blev! 🙂 Ja, det finns de som har så mycket reklam att man inte vet om de menar de de säger, eller om de fått betalt för att säga det…? Dit vill jag aldrig komma! Men lite reklam här och där har jag gärna så att jag kan lägga ännu mer tid på mitt bloggande!

   Tusen tack igen för din fina kommentar! You made my day!!!

   Önskar dig den bästa dagen! Kram! 🙂

 3. Anna says:

  Hahaha barn är UNDERBARA!
  Pappa som pappa liksom? 🙂

  Gud vilka härliga bilder på parken! Får en att drömma sig bort från skrivbordet en stund..
  Önskar dig en härlig dag!

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Ja, där och då spelade det henne ingen roll med vem, bara det blev av så att hon hinner få syskonet till sin födelsedag ha, ha 😉 (vilket oavsett är tekniskt omöjligt eftersom hon fyller i augusti., men det är en helt annan sak.) Och så kul att du gillar bilderna från parken. Det är SÅ fint där ute nu! (min utsikt från kontoret).

   Jag önskar dig också en riktigt härlig dag! Kram!

 4. Joss says:

  Haha, kul och gulligt! 🙂

  Tack för att du delar med dig av din vardag – härliga bilder, härliga du! Du har en underbar blogg och är en stor inspirationskälla!
  Kram

  • gizmolina says:

   Miljooooner t.a.c.k. för fantastisk feedback Joss! 🙂 Du lyser upp min tisdag nu!

   Önskar dig de bästa dagen! Kram!

 5. Kristine says:

  Liker godt din blogg! Vet at dere bor i et fint område, syns området bak slottet er så fint og rolige. Koselig med grønne parker og vann m fugler. Vi bodde ved Bislett i noen uker forrige sommer, elsket det, da gikk vi gjennom slottsparken hver dag.

  Elsker din positivitet på bloggen, og fine bilder 🙂

  Mvh
  K 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för fina ord Kristine! 🙂 Ja, det är fint här i området och jag förstår att du trivdes på Bislett !

   Njut din tisdag och fyll den med lyckliga stunder! Klem!

 6. Anna says:

  Eftersom mitt hår är en mess och ditt hår ä supersnyggt & vi båda bor i Oslo så måste jag bara fråga; var klipper du dig? 🙂

  Ha en fin vecka, söta du!

  • gizmolina says:

   Tack snälla för hår-komplimang Anna! 🙂 Jag fixar mitt hår hos duktiga Cathrine på Hendrix Hair på salongen i Arbosgate. (www.hendrix.no) .Kan varmt rekommendera dig att boka tid hos henne!

   Önskar dig också en riktigt fin vecka ! Kram!

 7. Mirva says:

  Att lån en annan pappa……….. ;););) Barn är ju sååååå underbara !!! KRAM!

 8. Camilla says:

  Dere er såå fiine og fargerike:) Fine joggesko, er jo en hit nå og såå komfy og fint. Kjøpte meg beige Nike m skimmer og knall rosa lisser på DNA kjempefornøyd, fine til bare ben i sommer:) Elsker bloggen din, alltid så fine innlegg hos deg:) Klem

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för härlig feedback Camilla! 🙂 Och ja, joggeskor kan vi inte vara utan! och vilken bra idé att byta ut lisser till annan färg. Det ska jag också göra! Tack för tipset!!!

   Önskar dig en strålande tisdag! Klem!

 9. Anette says:

  Tusen takk for en god handel ☺️ Nora er veldig happy med Johannas gamle klær! Ha en fiiin uke fine deg

  • gizmolina says:

   Åhhh så glad jag blir över att ni är nöjd med kläderna!!! 🙂 Jag har SÅ svårt att skiljas från kläder som väcker minnen men blir lycklig då jag vet att de används vidare… !

   Önskar dig en härlig vecka! Klem!

 10. Elin says:

  Herlig logikk fra Johanna 😉 Ha en fin uke!

 11. Nilla says:

  Gomorron fina Gizmolina!!
  Vilken underbar park ni har utanför ert hus, måste vara ljuvligt att få strosa runt där.
  Skrattade gott när jag läste om hur Johanna vill lösa syskonfrågan, barn är ju för härliga. Önskar dig en fin tisdag, här i Uppsala lyser solen nu men det är minusgrader. Stor varm kram till dig!!

  • gizmolina says:

   Ja visst är barn underbara med sina kommentarer ibland?! 😉 Låter härligt med sol och värmen den kommer ju snart den också!

   Sköt om dig och njut dina dagar! Kram!

 12. Solveig says:

  Ønsker deg en strålende dag til tross for regn.. Bloggen din er den eneste jeg er innom hver dag. Henter så mye inspirasjon hos deg 🙂
  Herlig kommentar fra Johanna 😉
  Klem til deg

  • gizmolina says:

   Åhhh vilken ära att vara den eneste blogg du läser och tusen miljoner tack för underbar feedback Solveig! 🙂 Nu gjorde du min tisdag riktigt solig trots regnet där ute!

   Önskar dig en fantastisk dag fylld av lyckliga stunder! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *