ETT TACK & ETT TIPS!

Allmänt

2Naomi-Campbell-Christy-Turlington-Linda-Evangelista-1

Istället för 2 duschar blir det kanske 2 kranar? eller jag menar svanar…!  Ha, ha.

Tuuuusen miljoner TACK för hjälpen ang. dusch vs. badkar! Ni är verkligen världens bästa. Då blir det som Johanna önskat hela tiden: b.a.d.k.a.r.!  och plötsligt känns det så självklart men ibland behöver man hjälp att landa i sitt val och det var precis den hjälpen ni gav mig!  Så – äntligen kan jag börja planera hur det ska se ut där nere för nu mina kära vänner ligger vi såååååå efter med allt som har med vattenskadan att göra. Oh my…  Men detta beslut var ett stort steg i rätt riktning så – nu ska jag piffa lite på mitt moodboard och sen är jag klar för att beställa det som behövs! Eller föresten, jag har en liten fråga till bara…  Ni som har ett lekrum / gästrum / allrum i källaren:  vilket typ av golv har ni i det rummet?  Målat betonggolv? klinkers? heltäckningsmatta? (det rekommenderade Anticimex…). Berätta gärna! för det ska också bestämmas nu.

Och till sist, ett shopping TIPS! det är -50%ALLA blader / tidningar / magaziner hos Pressbyrån idag (endast idag!). Så: löp & köp! du får tex senaste Vogue för bara 50 kr, In Style för 27 kr och Porter för 40….  It´s a bargain! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “ETT TACK & ETT TIPS!”

 1. Kerstin says:

  utan tvekan …heltäckningsmatta.
  Bra ur allergisynpunkt har jag nyss fått lära mig. Dammet ligger still och yr inte runt. Du ska dock beställa mattvätt en gång/ år.
  Lycka till

 2. Pia says:

  Tänkte också heltäckningsmatta !

 3. Bitten says:

  Kan også anbefale korkgulv:)

 4. Lynetmor says:

  Hei, vi driver og pusser opp et rom i kjelleren og lurer også på gulv. Først tenkte vi på et fint vinylbelegg, men vanskelig å legge, så lurer på vinyl fliser. Ellers så lurer vi på laminat gulv , og murgulv blir vel kaldt….

 5. Åsa says:

  Skulle köra på heltäckningsmatta så det blir lite varmare känsla!

 6. Deseree says:

  Ja jag skulle ha en heltäckningsmatta för att få mys känslan

 7. Mary says:

  Åh, vad kul att det blir badkar! Förstår att Johanna är happy 😉 Jobbar med fukt och innemiljö. Big nono på heltäckningsmatta i källare. Är grunden av betong? Då kan det bli en fuktig innemiljö. Kör mattor istället på klinker eller målat betonggolv. Väljer ni heltäckningsmatta så får den INTE vara tät. Då kan ni få problem. Hoppas Anticimex har koll på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *