Ett tack & ett tips!

Allmänt

Jag fick Lantliv i den fina förpackningen som skymtar till höger i bild och den är ett TIPS!  Kommer från Posten (i Sverige) och passar perfekt då du vill överaska en veninna med ett magasin. Kanske som julklapp?

Phuket, natt mot lördag kl.02.15

Häromdagen knackade fina “Fru Svensson” på dörren med härliga presenter till både mig & Johanna. Vi blev sååå glada! och överaskade.

Tusen TACK snälla Fru.S!! du är otroligt snäll! 🙂

Vad gör ni ikväll där hemma i Sverige & Norge? Här i Phuket rullar “På Spåret” på SVT World i bakgrunden.  Det är inget program jag brukar se så jag kör ljudlös TV och spelar julmusik istället 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Ett tack & ett tips!”

  1. Anna says:

    Jag handlar det sista inför julen. Både klappar och lite mat, så man slipper springa sista dagarna. Är hysterisk rädd för magsjuka! Ska sätta upp granen idag (plast) och baka lite fler lussekatter. Knäck och ischoklad klart! Kanske rullar jag köttbullarna idag oxå? Och däremellan jobbar jag 🙂 Kraaam

  2. fru Svensson says:

    Det är du som ska ha Tack för all energi du sprider till oss andra via bloggen.Kram

  3. älskar tidningen lantliv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *