Ett tänkvärt citat!

Allmänt


Inte ofta jag har håret utsläppt  sedan jag tog bort mina extensions… jag hade precis tagit ur mina hårrullar.. Det åker nog upp i en tofs snart igen 😉

Idag sa Dr.Phil en så bra sak i sitt program och jag vill se er i ögonen då jag säger det han sa 😉 Han sa:

"Du skapar dina egna erfarenheter"!

Tänk på det ! Det är av erfarenheter du lär dig och växer som människa.

När jag har sökt jobb i livet så har jag alltid tänkt : "vilka erfarenheter ger det här jobbet mig som leder mig mot mitt mål?" Jag har alltid haft som mål att driva egen butik så alla jobb som jag har haft i mitt liv har jag valt utifrån det målet. Det ena jobbet gav mig erfarenhet från klädbranschen, det andra gav mig erfarenhet från att ha personal / ansatte, det tredje om kundservice osv osv osv. Om du tänker så när du söker ett jobb så blir det så mycket roligare och mer givande ! 🙂

Nu kan det ju hända att man måste ta ett jobb "bara för att tjäna pengar" men i så fall så är ju det också ett val och en erfarenhet mot målet. !  för jag är helt övertygad om att vi kan lära oss något nytt i ALLA jobbsituationer vi hamnar i för livet är en skola som vi aldrig går klart… !

Kommer ni föresten ihåg att jag skrev att jag hade kommit på något nytt jag önskar att göra i livet för en tid sedan?  Det jag önskar att göra en dag är att utbilda mig till coach ! för jag bara älskar att få andra att växa och våga och klättra i livet !

Själv har jag jobbat sedan jag var väldigt ung och den erfarenhet jag samlat på mig efter 20 år (började jobba 100%då jag var 18 år, i år blir jag 38)  vill jag väldigt gärna dela med andra. Så en dag kanske det står "coach" på mitt visitkort, vi får väl se ….

För som sagt – "du skapar dina egna erfarenheter"! 

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Ett tänkvärt citat!”

 1. Camilla says:

  Go´eftermiddag! Du kommer med all säkerhet att nå målet att bli coach och du kommer att utföra det med bravur! Vem passar bättre till ett sånt jobb än du?

  Nu är det sen eftermiddag och helgen ligger och lurpassar utanför arbetsfönstret, snart dags att ta lite ledigt. Nästa vecka väntar ett tufft halvårsbokslut och då vet jag vad jag har att göra.

  Ha en skön helg!

  Kram Camilla

 2. Erica says:

  Är säker på att du skulle bli en ypperlig coach av det jag "känner dig" på bloggen. Du inspirerar och skriver tänkvärda saker. Superbra! Just detta med din karriär är ju superinspirerande. jag själv har precis pluggat klart, har jobb till aug och har ingen aning om vad jag ska göra sen, hur jag ska lyckas få ett roligt jobb! Skulle mkt gärna få coaching så vet hru jag ska bära mig åt att speciellt lyfta fram mina erfarenheter på rätt sätt i mitt personliga brev och cv. med mera med mera…

  Har skrivit det förut, jag älskar din blogg!! Kram

 3. AnnaStina says:

  Camilla-

  Tack snälla du för din trevliga kommentar! 🙂 Jag önskar dig en underbar weekend och ett stort LYCKA TILL med nästa veckas utmaning! Kram ! 🙂

 4. Han är inte så dum den där Dr Phil. Riktigt tänkvärt citat. Ha en fin fredag! Kram

 5. Michaela says:

  38! Det trodde man då aldrig 🙂 Tänkte 32 eller nåt 🙂

 6. Karin says:

  Ja det är sällan man ser en så brunbränd och ungdomlig kvinna=)).

  Skulle gissat på 26-27 typ ; )

 7. Madelene says:

  Hej du underbara Anna-Stina

 8. Madelene says:

  Hej du underbara Anna-stina.

  Medelandet gick i väg föt fort.Nu kommer det riktiga. Vill bara säga att du är den underbaraste tjej som finns på den här jorden.Du är jätte fin i håret.och jag tycker att du skall ha håret utsläppt du är JÄTTE fin i det.

  Kram Madelene(Landvetter)

 9. Ellinor says:

  Hej vackra!

  PÅ allvar hade jag anlitat dig på en gång. Säg till om du vill ha någon att träna på. Är en 25-årig student som lever livet i Göteborg och har många tankar och funderingar.

  Ha en underbar helg!

  Kom förresten precis hem från sex and the city filmen…är helt lyrisk och vill helst packa väskan för flytt till new york imorgonbitti.

  Kram*

 10. Zandra says:

  Jag kan verkligen se dej som en "coach" i livet.

  Tänkt bara på hur många människor du öppnar ögonen för med alla citat och alla härliga och inspirerande inlägg!

  Fortsätt för som jag ofta har skrivit så inspirerar du och ditt hjärta mej och många andra varje dag – TACK!

  Ha en toppen helg! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *