Ett till tips..!

Allmänt

168397-956
Mina kära Hello Kitty smycken… 🙂

Smycken ska man förvara "varsamt" så att de håller sig vackra över tid. Jag har alltid mina halsband i små "sammetspåsar" (sånna man oftast får då man shoppar smycken) och örhängen får "bo" i sina askar och mina ringar etc förvarar jag i ett litet rosa smyckeskrin som jag fick av min mamma i julklapp.

Men – även fina halsband kan man GÄRNA visa fram!  Så – mitt tips är:

Köp ett sånt här (eller liknande) stativ och häng upp era fina halsband på det så blir det en fin "prydnad" på byrån på sovrummet, på hyllan i badrummet eller på någon annan utvald plats.! 🙂

Som sagt – vackra saker ska synas! 🙂 för jag menar… vem hänger upp en tavla eller placerar en skulptur i en garderob eller i en låda? Exakt.  Ingen! 😉

Nej, nu går jag mot att inte lägga mig före kl. 02 idag igen… TOKIGT! så därför säger jag god natt här nu så ses vi igen imorgon. Då är det tisdag och helgen närmar sig igen. Härligt! 🙂

P.S man kan göra ett liknande stativ själv i trä och måla det vitt… det är också jätte fint och klart billigare än att  shoppa ett färdigt. Det stativet ni ser på bilden har jag shoppat på "Steen & Strøm" (det finns också på Høyer), det kommer från danska "Lene Bjerre".

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Ett till tips..!”

 1. anna says:

  vilka bra tips du har!! skohyllan var jättefin, piffar ju upp en tråkig hall lätt med sina favoritskor på 🙂 och det där med stativet med halsbanden var också vackert! jag har mina framme nu också, på men krokar endast. ha en bra dag! 🙂

 2. Bea says:

  Vilka härliga tips du ger Anna-Stina! Skotipset kommer jag definitivt använda. Tack! Tycker att din blogg är helt underbar, du ger mig så mycket inspiration!=)
  Din söta Johanna är förresten superlik min brors dotter.
  Idag ska det bli kalas här, för min lilla prinsessa Tilda fyller 4år idag!=)Hon är inne i “värsta” prinsess åldern nu. Men det gillar jag, för jag liksom du älskar rosa! Ha en fin dag!

 3. Hanna says:

  jag har smygläst din blogg ett tag nu och måste bara säga att jag älskar den! du och din familj är så mysig! jag vill bara krama om er när jag läser. haha. hoppas ni får en fin dag!

 4. Johanna says:

  God morgon! Jag är också en av de som läst din blogg under ett tag och följer den, och även din vän Josefines blogg, med glädje och förtjusning! Längtar själv så till den dagen då jag får en liten prins eller prinsessa… Vill bara ge dig ett litet dagens tips: Jag gick förbi klock- och smyckesaffären Ur o Penn och såg att de hade en mängd olika Hello Kitty klockor, de stora med bred metalllänk var finast, fanns med urtavla i rosa, vitt o svart. Den rosa tänkte direkt skulle passa dig! Fanns nog även för barn… har mamma en så måste väl även lilla sessan ha en också, om några år kanske 😉 Ha en skön dag tillsammans!
  MVH Johanna

 5. Angel says:

  jättefint,jag har mina på en hand

 6. trine says:

  Darling, så mys. Jeg har akkurat lik. Er super fornøyd, også kommer smykkene til sin rett! Ønsker dere en underbar dag i solen. Kramis från “the crazy girl”
  *skratt*

 7. AnnaStina says:

  Anna-
  Tack snälla du! 🙂 och vad kul att du har dina halsband framme, de förtjänar det! 🙂 Kram.
  Bea-
  Tusen miljoner tack för ditt trevliga inlägg! 🙂 Nu blev jag glad!! Och stort GRATTIS på din prinsessas dag! 🙂 Jag hoppas att dagen blev hur rosa och prinsessig som helst!? 🙂 Kram! 🙂
  Hanna-
  Åååhh.. tack snälla du för kramarna! 🙂 Vad härligt att du gillar min blogg!! Jag sitter här och är GLAD nu.! 🙂 Vi har haft en underbar dag och det hoppas jag att du också har haft?! Kram. 🙂
  Johanna-
  Tack för fina ord och TACK så jätte mycket för dagens tips! 🙂 Jag såg de klockorna på Ur & penn då jag var hemma i Luleå och då tog jag foton av dem också för att lägga ut på bloggen men nu börjar jag undra om jag glömde det? Hmm.. bäst att gå tillbaka och checka för annars har jag bilder att lägga ut.! BRA du påminde mig!! 🙂 Kram! 🙂
  Angel-
  Tack. Hoppas du har haft en fin dag? Kram 🙂
  Trine-
  You crazy girl 😉 Vad kul att du har en likadan.! Det är sååå bra till alla fina halsband etc. Och jag misstänker att ditt nya Hello Kitty från L.A hänger där? 😉 Vi får boka in en utekväll snarast eftersom vi var så tröttis idag.. Kramar! 🙂

 8. sohbet says:

  good quality post thanks

 9. I wasn’t aware of the many ripples and depth to this story until I surfed here through Live search! Fantastic job.

 10. Which is the best company which will provide the seo services.

 11. I like Your helpful page! Look at this fascinating information regarding Property in egypt and Property in egypt See You!

 12. Hi just thought i would tell you something.. This is twice now i’ve landed on your blog in the last 3 weeks searching for spy gadgets and spy gadget. Spooky or what?

 13. turkko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Visit my website turk ko.

 14. webblog says:

  I should say that overall I am rather taken with this internet site. It is evident that you fully understand the subject material and that you’re enthusiastic about it. I wish I possessed your expertise to write. I’ve book-marked your site and look ahead to more posts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *