ETT TIPS & STATUS.

Dagens tips! är att köpa en liten vårblomst som present till en veninna, snäll granne, kollega…. de kostar så lite och är bara SÅ fina.  Själv köpte jag med mig denna till hon jag var på inköp hos i dag.

Så där ja. Nu sover hjärtat sedan en stund tillbaka (hon var sååå trött efter skola, AKS + festligt kalas) och jag har så mycket att ta tag i att  bara tanken på det gör mig helt slut…. But the show must go on så bara att bita ihop och köra på !   Jag lyfter från Oslo tidigt i morgon bitti så nu ska jag välja outfit och sen m.å.s.t.e. jag komma mig i säng tidigt. Så är det bara och jag får under inga omständigheter sätta mig i soffan för då är det kört  😉

Här sitter jag och plockar ut godbitar ur en stooor a/w -13 kolleksjon .Gud så mycket snyggt ni kommer att kunna shoppa hos mig till hösten

Bäst jag provar kläder nu för allt måste vara klart då vi girls stiger upp i morgon bitti. J ska för första gången vara på AKS f.ö.r.e. skolan startar så ja, tidig start blir det ! 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “ETT TIPS & STATUS.”

  1. Härligt! Hoppas du hann färdigt. Jag shoppade krispiga vita tulpaner idag.

  2. Wanja says:

    Tuuuusen takk for den fine blomsten!
    Ble sååååå glad!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *