EUROVISION SONG CONTEST !

God tisdag darlings! 

Vilken TV-vecka vi har! Först hockey igår också Eurovision Song Contest som kickar igång idag, sen både hockey och Eurovision på torsdag också den stora ESC finalen på lördag kväll !  Är du också pepp på Eurovison? Vem röstar du på? Jag tror att det kan gå bra för Sverige men för mig personligen är låten ingen favorit (men jag förstod direkt då jag hörde den första gången att den skulle bli vårt bidrag), istället så gillar jag Norges bidrag ! så här hemma kommer vi att rösta på Subwoolfer. Om du skulle ha missat det norska bidraget så kan du se det HÄR och det svenska bidraget hittar du HÄR.

Oj, jag tappade bort tiden liten, så tyvärr måste jag logga av för jag ska strax möta upp min bror i pappas hus. Får blogga igen senare idag !  🙂

 

Mitt bästa mysa-framför-TV´n snacks? Chokladdoppade jordgubbar!!! Alltså vi girls älskar det! och dessa super snygga och super goda bjöd min lilla darling mig på igår.  (de passade även bra som tröst när Luleå Hockey förlorade…)

 

Önskar dig en riktigt, riktigt fin dag!  Fyll den med positiva tankar och smil! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

45
Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “EUROVISION SONG CONTEST !”

 1. Lena says:

  vilken härlig bild. Ser mumsigt ut 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack ! Det var verkligen magiskt gott ! 🙂

   Önskar dig en riktigt fin dag! Kram!

 2. Eva says:

  Mums, tror det kommer att gå bra för , men Lär ha en bra låt. Gidsar att de vinner mycket pga deras utsatthet!

 3. Eva says:

  Ok så konstigt använde emojis och det funkade inte. Tror det går bra för Sverige och Ukraina!

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja ibland blir det konstigt… Och jag håller med dig ang. Ukraina och tror också att de kommer att få enormt mycket “stöd” röster! Blir en spännande ESC vecka!

   Önskar dig en riktigt fin dag! Kram! 🙂

 4. Linda says:

  Favoritgodis här hemma också! ledsnar aldrig!
  Lika taggade som ni på denna TV vecka. Jag tror precis som någon ovan att det kommer gå bra för Sverige och Ukraina men har bara hört några få låtar än så det ska bli riktigt roligt och spännande.

 5. Tack för tipset om jordgubbarna.
  Ska testas vid tillfälle.
  Sveriges låt är inte heller min favorit, ska lyssna på Norges.
  Kram Titti

 6. Emilia says:

  Mysigt!
  Ville skriva tidigare till dig men gör det nu. Dina privatare inlägg om Johanna och hennes väg berörde mig väldigt mycket. Känner igen mig själv väldigt mycket. Jag är också enda barnet och aldrig känt att jag passat in i klasserna jag gick, i hela grundskolan. Hittade få kompisar som var som mig desto äldre jag blev. När 9an var över fasade jag över att börja gymnasiet, men där vände allt och hittade mig själv och bättre vänner. Jag lovar att Johanna kommer klara allt och hon verkar vara en tjej med skinn på näsan som verkligen tänker på sitt eget bästa. Alltid tyckt om att följa henne sen jag jobbade på östra skolan och gillar din blogg verkligen, du spriiiiiider feel good känsla och lever livet som alla borde göra. Tack för att du delar med dig av allt du kan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *