EVERYDAY IS A SPECIAL OCCASION!

Allmänt

Dagens reminder.

Gooodmorgon sweeties!

Vilken dag! solen strålar, det är sval härlig höstluft ute och jag har precis mejlat iväg ett sånt där mejl som ger mig fjärilar i magen… Hösten är verkligen en tid för förändring och jag har bestämt mig för att när nyårsklockorna ringer så ska jag vara riktigt nöjd över vad jag presterat. Så – nu tar vi verkligen tillvara de månader som är kvar av 2013. Eller hur?!

Och var det föresten någon mer än jag som följde den norska valvakan igår?  Det var så kul att se då Jens kom hem i natt runt kl.01.30 precis utanför vårt vardagsrumsfönster (vi bor galet nära) och snart får vi ny granne i Erna Solberg (på tal om förändringar).  Men alltså vem stylade Siv Jensen igår?  Jag bara undrar….? det var i alla fall inte jag 😉

Snapshot av l.o.v.e.l.y. blomster i en butik utanför Johannas skola. Snacka om flower power

Och Johannas skola är verkligen fin. Så fin att jag knipsade en bild på den också igår.

Johanna´s topp är ett tips! Hittade den på Lindex häromdagen (de har SÅ fina barnkläder i höst!) och den känns redan som en favorit. Check den fina paljettkanten fram…we like bling-bling.

När jag ändå var igång att fota byggnader igår så fick vårt hus bli med också. Alltså jag tycker att det är så fint. Och check de nya rosa blommorna jag har planterat på terrassen, de sprider verkligen härlig feelgood nu då de slagit ut så vackert.

Gårdagens = jeans Abercrombie & Fitch, skor Pretty Ballerinas (l.o.v.e. them! shoppade på Spazio för ett par år sedan), bluse H&M och väska Louis Vuitton. Och visst är det härligt med höstlöv på marken…. Me like ! 

Nu fångar vi dagen girls och gör det bästa ut av den !!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “EVERYDAY IS A SPECIAL OCCASION!”

 1. Josefine says:

  Hahaha du är så härlig! Det var iallafall inte jag hihihi.

  UNDERBARA hus, jag blir alltid så glad när jag kör förbi ert hus som verkligen är det FINASTE i gatan.

  Tack för god energi idag, du är viktig i mitt liv även om vi sällan ses IRL.

  PUSS

 2. Reidun says:

  Så flott hus du bor i….lekkert med de rosa blomstene…..ha en fin dag.

 3. Christina says:

  Vad heter de vackra blommorna du satt på er terass och tål de frost? Ni bor fantastiskt vackert, har gått förbi där när jag bott på Scandichotellet på Parkveien.
  Måste en politiker vara stylad, de är ju inga modeller som ska visa upp kläder?
  Kram

  • gizmolina says:

   Vet du att jag vet tyvärr inte vad de heter….? men ! de är en höstblomst som tål frost ! 🙂 Och så kul att du gått förbi vårt hus. Jag trivs otroligt bra här.

   Ang. styling så är alla politiker, programledare etc. stylade. It´s part of the game… och det har inte att göra med att de skulle vara modeller, det har att göra med att det är det de säger som ska fånga vår uppmärksamhet istället för vad de har på sig. Men igår blev det, enligt mig, hur fel som helst med den där läppstiftsklänningen. Den passade absolut inte in i situationen… Såg du den ?

   Önskar dig en strålande höstdag!

   Kram! 🙂

 4. Mona says:

  Underbara bilder du ger oss i dag, ni bor så vackert så jag blir galen att se.Blommorna…färgerna och lilla Johannas kläder var jättefina. Kramar från ett soligt Norrland.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack! vad kul att du gillar dom! 🙂 och ja, jag trivs verkligen helt fantastiskt bra att bo här. Önskar dig en strålande onsdag! Kram!

 5. Towis says:

  Vilken helt fantastiskt hus!

 6. Jennie says:

  Om det är blommorna på den översta balkongen så ser det ut som krysantermum tycker jag. Det är en vanlig ganska tålig höstblomma

  • gizmolina says:

   Ja, så heter de nog ! 🙂 är som sagt en vanlig höstblomma. Det är dessa eller ljung som de rekommenderar den här årstiden i blomsterbutikerna för båda sorter klarar frost. Önskar dig en underbar dag! Kram!

 7. Den gatan där alltså, say no more… men du vet ju att du bor i oslos vackraste kvarter liksom 😉 Jag flyttar in på din balkong direkt <3

  Yepp kollade valvakan, det är ju alltid spännande även om jag inte får rösta. Tror din nya granne blir bra för övrigt 😉

  Men Siv alltså….. kläderna stod väl ganska bra i stil med henne för övrigt.

  Kram till dig bästa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *