Exakt 1 vecka kvar…

Allmänt


Den här tavlan köpte jag då jag var gravid med Johanna. För mig symboliserar den hennes resa till mig & JIG… Men just idag så får bilden symbolisera vår hemresa som närmar sig …..

Phuket natt mot onsdag..

Jag glömde ju berätta att JIG ringde då vi var på beachen idag och sa att han bokat vår hemresa. Vi reser om exakt 1 vecka så nu blir det dagar då jag både har saker att fixa och stränder jag vill besöka för den här veckan ska NJUTAS! 🙂

Det känns inte alls speciellt lockande att resa hem för jag älskar verkligen livet här nere i värmen men jag får tänka på alla härliga dagar vi haft och hur underbart det varit att få vara här i över 5 månader och bara relaxa… 

Också blir det så klart enormt KUL att starta upp business då jag kommer hem och att kunna se på TV4 Nyhetsmorgon och att kunna gå och shoppa svenska & norska blader och att få ge Johanna köttbullar och annan mat som hon tycker om och att få pussa på min älskade Gucci (katt) och att träffa vänner & familj igen! 🙂

Men –  jag kommer resa tillbaka till Thailand så snart som möjligt igen för detta är paradiset…..!


Idag, 20:e maj, kom ett nytt nr av "mama" ut. Det ska bli en lyx att köpa det då vi landar i Norge.!

Nu ska jag förflytta mig till drömlandet…zzz…. Sov gott! ♥

P.S KUL att Norge gick vidare !! GRATTIS!! 🙂

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Exakt 1 vecka kvar…”

 1. Försår att ni vill hinna njuta av den sista veckan där borta. Tänk vad snabbt tiden har gått sedan i december!

 2. Starmama says:

  Ojdå, troddu ni skulle komma hem typ i juli/augusti som du tidigare har skrivit. Njut av varenda sekund nu!

 3. Em says:

  Sedan får du ju tänka på att du hinner uppleva lite av den härliga våren/försommaren. Nu är ju allt som allra finast, med blommande syrener, körsbärs- och äppelträd mm mmm.

  Och inga försäljare på stranden så långt ögat når. 😉

 4. Lisa says:

  Vad trist det är när folk hela tiden ska märka ord.När man läser en del inlägg i olika bloggar,är tonen ganska frän.En del svarar sina läsare väldigt otrevligt.Men du är alltid lika trevlig och rar.

 5. Hej!

  oj så nu är det bara en vecka kvar? Hoppas att du hinner njuta så mycket som möjligt nu då 🙂

  Kram!

 6. milla says:

  Ja då kommer vi inte hinna stöta på varann tyvärr 😉 Vi kommer ner den 1 juni. Som min sambo sa då jag var rädd att få tandvärk när vi åker ner, "milla thailand försvinner inte, vi kommer igen" Samma gäller för dig ju 😉 Du kommer åka hem men när tiden är kommen så reser du igen. Ha en underbar sista vecka!

 7. Mia says:

  Ja Gud vad tiden går fort! Det ska bli kul att följa ditt liv hemma i Norge också. Förstår att du kommer sakna värmen nere i Thailand, men sommaren hemma är inte fel den heller 🙂

 8. A says:

  Jag bara älskar din blogg. Den gör mig alltid så glad och jag kollar den flera gånger om dagen bara för att du kanske skrivit något inlägg som lyser upp min vardag.

 9. Jessica says:

  Njut massor av eran sista vecka i Thailand för denna gången 🙂

  Det är helt otroligt vad snabbt tiden går,känns som om det var igår ni reste dit,och det var ändå i december ler

  Har inte kommenterat så mycket den sista tiden,men kikar in här varje dag för att läsa din blogg,du är fantastisk som låter oss läsare "följa med" i din vardag och den positiva energin du lyckas utstråla via bild och text är enorm.

  Man blir helt enkelt GLAD av att läsa!

  Stor Kram till dig o din familj!

  /Jessica

 10. Marit says:

  Skjønner godt at dette bildet av Bjørg Thorhallsdottir symboliserte lille Johanne som var på vei til dere. Til høsten kommer Bjørgs bok om drivkraften og tankene bak sine bilder. Bjørgs egen kommentar om nettopp dette bildet er:

  "En liten jente på et magisk teppe. Hun er på vei til jordkloden og foreldrene sine. I hånden holder hun hjertet sitt, som det står mamma og pappa på. Hun skal gi de hele hjertet sitt."

  Bjørg er opptatt av hvor sårbare barna som kommer til oss er. De kommer med et åpent hjerte som de gir hele sin kjærlighet av, og så er det opp til oss voksne og møte denne tillitserlæringen, på en best mulig måte. Så bildet passer nok uten tvil bra til deres lille søte familie.

  Nyt den siste uken.

  Marit:)

 11. Marit says:

  Det kom en e på slutten av Johanna, men skulle stå a. Beklager det….:(

 12. Oj vad tiden går fort. Allt tar ju slut och ni verkar ha haft det riktigt bra så det är bara att njuta de sista dagarna. Ha det så skönt;)

 13. Sandra says:

  Hallå!

  Läser din blogg varje dag. Flera gånger om dagen. Den är så söt. Inspirerande. Jag är imponerad. Kan inte du bara skriva ett inlägg om hur det gick till när du drog igång dina prosjekt och så. Jag står och väger för att göra just detta. Men vilken ände börjar man i?

  Du är toppen!

 14. Hallå på dig.

  Jag hoppas att du verkligen njuter av din sista tid därnere. Hemma i Sverige är det så fin årstid nu när alla träd och blommor slår ut och doftar ljuvligt. Jag kan inte riktigt fatta att tiden har gått så fort. Min Prinsessa har sin fina almenacka i sitt rum som hon fick av dig. (Ska fota och lägga ut den i min blogg..

  Sköt om er ordentligt och välkommen hem snart. Själv åker jag till Kreta den första juni.

  Kram igen på dig och Johanna.

  Nettisens

 15. Jag kan verkligen inte förstå hur snabbt det har gått! Men jag tror allt kommer kännas bra när man kommer hem och landar, alla ställen och platser har ju minnen och för positiva saker med sig. Därför kan de ibland kännas synd att man inte kan vara på fler ställen samtidigt 😉 Tur är väl ändå att man har minnet fyllt av härliga minnen som man kan gotta sig i då man saknar(eller längtar till) någon/några/något!:)

  Nu har du en underbar årstid att komma hem till och precis som du skriver finns det massor av härligheter att vänta hemma i Norge men jag kan tänka mig att hemresan upplevs lite bitterljuv eftersom ni lämnar erat paradis (men kommer till ett annat:) Jag ser i alla fall fram imot att fortsätta läsa om din/eran härliga vardag (och hemliga projekt;) som är som ett litet lyckopiller i vardagen:)

  Kram och God Natt!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *