Extensions.

Allmänt

Min dag startade som sagt lite hektiskt så jag fick varken tid till make-up eller någon fancy outfit så favoriten från Hunkydory åkte på i farten tillsammans med jeans fra Tommy Hilfiger och mina Ugg´s. Jag satt och skrev på min lilla rosa hela dagen.

Oj, så härligt det känns med nyfixat hår!  Jag hade fått en del floker (tover) så det var toppen att få bort dem och nu är det ca 6 månader till nästa gång… 🙂

Voilá. Så här ser det färdiga resultatet ut.

 Nu ska jag köra på med lite styling så jag önskar dig en trevlig kväll! och du – vilken kändis mamma skulle du vilja  se en “stjel stilen” på?  Hit me!!

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Extensions.”

 1. Snyggt! Fast jag tycker det är fint utan också, men å andra sidan har jag aldrig testat extensions själv så jag vet ju inte hur det är 😉 Tröttnar man inte på pluppar i hårbotten? Eller det kanske inte är så längre? I vilket fall som helst så ser det kanonfint ut! Kram

 2. Lotta-
  Tack snälla du! 🙂 Den dagen jag tröttnar så kommer jag att sluta med det bums. So far så älskar jag det så jag kör på ett tag till med pluppar i hårbotten 😉 Önskar dig en mysig kväll! Kram! 🙂

 3. Hanna says:

  Hej! Håret blev supersnyggt!! =)
  Jag har en fråga till dig som jag skulle bli väldigt tacksam för om du svarade på. Det är såhär att jag just nu pluggar till grundskolelärare. Känner dock att detta inte är rätt för mig längre. Ett stort intresse som jag har är däremot inredning och styling. Som jag har förstått det så jobbar du på en tidning med att styla olika uppslag (?). Så min fråga till dig är hur du gått tillväga för att få det jobb du har idag? Hur får man jobb på en tidning eller liknande? Detta skulle vara en dröm för mig att jobba med, men jag vet inte hur jag gå tillväga eller vilken utbildning som krävs. Skulle bli väldigt glad för alla tips! =) Sen vill jag även tacka för en superhärlig blogg! Kramar från Hanna i Lund

 4. Hej Hanna-
  Det stämmer att jag har stylist uppdrag för ett magasin. Mitt bästa tips är att du samlar på dig så mycket praktisk erfarenhet som du kan innom de områden som du tycker om. Själv började jag att jobba extra på H&M redan som 14-åring eftersom jag älskade kläder och efter det har jag haft mängder av spännande jobb som alla har gett mig nyttiga erfarenheter på vägen mot det jobb jag har idag. Jag har även startat upp och drivit egen butik och jag har vårdat min kontakter väl. Tänk på att spara visitkort och tfn nr till människor du möter innom bransjer du tycker om och var inte rädd för att ta kontakt och visa dig intresserad av jobb. Med rätt inställning och positivt tänkande kommer man långt! Och kom ihåg att alt är möjligt så ge inte upp! Stort lycka till!!! Kram! 🙂

 5. Hanna says:

  Hej igen! Jag har jobbat på H&M i 2 år tidigare faktiskt, så det kanske finns en möjlighet att återuppta lite kontakter och knyta nya! =) Tack för att du svarade och för dina tips! =) Hoppas att du har trevlig kväll och att ni får en härlig resa till Thailand! Kram 🙂

 6. Ajabaja, inte ändra bilderna 😉 Fast det är klart, då måste jag ju få kommentera igen och tala om vilken kändismamma jag skulle vilja sno stilen av… nämligen Mary av Denmark… skulle inte det vara lite roligt?! Fast då menar jag ju hennes privata sida och inte festklänningarna. Gillar verkligen hennes stil. Ha en fortsatt trevlig kväll. Kram 🙂

 7. Monica says:

  Vellykket frisørbesøk virkelig…fin på håret som alltid;) Cindy Crawford, Halle Berry, Kate Hudson er mine “kjendismamma-forslag”..

 8. Vibeke says:

  Jeg vil gjerne se en “stjel stilen på” Elle Macpherson. Digger stilen hennes <3<3

 9. Lotta-
  Ha, ha. Jag ångrade mig plötsligt och hade inte lust att visa mina risiga toppar 😉 Kul att du föreslår just Mary för hon står högt på listan här !

  Monica & Vibeke-
  Tusen TACK för tips! 🙂 Elle är en klar favorit hos mig. Halle B körde jag i det nr av Kamille Mor & Barn som är ute nu.

  KRAMAR till er ! 🙂

 10. Mie says:

  Rachel zoe!! Hun er tross alt soon-to-be-mon!!

 11. Isabella says:

  Anna-Stina, har du ingen sökfunktion på nya bloggen? Fin du blev förresten! Är så härligt att bli ompysslad! Kram på dig! Isabella

 12. Mie-
  Rachel är en klar favorit hos mig men jag behöver någon som redan har barn för jag kör sjel-stilen på barnen också…

  Isabella-
  Jag upptäckte själv att den saknas häromdagen då jag skulle söka upp en sak så den ska fixas!

  KRAMAR! 🙂

 13. Hanne says:

  Hei og god morgen!
  Jeg kunne tenke meg å se ” stjel stilen” til Jessica Alba! Flott mamma eller/og Cindy Crawford!

  Hanne

 14. lite odd says:

  Hejsan=)
  Har du aldrig gjort Sarah Jessica Parker?..
  🙂

 15. Marja says:

  Tror du hade varit jättefin i inte så superblekt hår, såg den gamla bilden på dig i mörkare hår, såg jättefint o naturligt ut!

  Jag har oxå extensions ibland, men när de ska ut (står inte ut mer än 3 mån åt gången) är det sååå skönt att vara utan ett tag. Skulle inte du tycka det?

  Man kan se att du brukar förlänga ganska mycket ändå!? Ditt eget hår har en kortare, men fin längd.

  Jag vill inte sno stilen från någon kändismamma, gillar min egen! 😉

 16. maja says:

  Katie Holmes

 17. Helle says:

  Du ble fin nå, men egentlig ser du altid fin ut både på håret og ellers :-). Skulle gjerne blitt inspirert av hverdagsstilen til Helena Christensen, hun er min favoritt, naturlig og flott, og sønnen hennes er kjempesøt!
  Helle x

 18. Stine says:

  Hei! Mine favoritt-mødre er Gisele Bundchen, Jessica Alba, Gvyneth Paltrow og Camilla Alves! Klem fra Stine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *