EXTENSIONS & HENDRIX HAIR.

Hendrix Hair,  onsdag 25 september.

För ca 2 veckor sedan var jag och bytte ut mina extensions och efter många år med great lenghts så testar jag nu en, för mig!, ny typ av extensions som ska vara lite snällare mot mitt eget hår.  Inte för att mitt eget hår har tagit någon större skada (peppar, peppar!) utan för att det kändes kul att prova något nytt också hade jag hört att Hendrix Hair är kända för att vara riktigt bra på extensions så jag var sugen att testa… Och jag blev SÅ nöjd!!!

För det första så gick det på ett-tu-tre att sätta i dem (de förra tog flera timmar…) och sen fick jag ännu tjockare hår med dessa vilket är ett stoooort pluss! Och det här är föresten den typ av extensions som bl.a. bloggaren Fotballfrue har. Inte för att det egentligen har med saken att göra men, men… 😉

Så här såg mitt hår ut innan vi satte igång. Som ni ser så har jag ganska långt, men inte speciellt tjockt hår så – det jag främst vill åt med extensions är att få “mer” hår.  Mitt hår slingades + klipptes + kurades innan nya extensions åkte på.

Ett helt gäng av sånna här fästen limmas fast i mitt eget hår och göms så snyggt att de inte syns. 

Vackra söta och otroligt duktiga frissan Cathrine hos Hendrix Hair in action. Hon är mamma till J´s nya bästis i skolan så därför kändes det extra kul att gå till just henne.   

Stylad och klar! och som ni ser är det liiiite skillnad mot bilden med mitt eget hår . Lite mer fluff här... 😉

Så här såg mitt hår ut ca 1 vecka efter att jag varit hos frissan.

Jag kan varmt rekommendera Hendrix Hair och Cathrine om du är sugen på extensions eller bara ett vanligt frisørbesök. Salongen var helt ny, spelade skön loungemusik och ett stoooort pluss för att det även låg en i-pad i tidningshögen.  Very 2013 !

Nu : back to webshop work! 🙂

P.S jag var på salongen i Arbosgate.2 (de har flera…)

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “EXTENSIONS & HENDRIX HAIR.”

 1. Anna says:

  Superfint! 🙂 Åh vad sugen man blir på att göra extensions igen..!
  Men är det svårt att sätta upp håret när man har den typen av extensions? (Så att dom inte syns menar jag)
  Med keratinvax/metallpluppar brukar man ju kunna dölja det ganska bra, funkar det bra att dölja dessa också?
  Jag älskar din hårfärg, den är verkligen superfin!

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. ! 🙂 Det var precis det jag var rädd för, att det skulle bli svårt att sätta upp håret med dessa stora fästen men det går faktiskt riktigt, riktigt bra ! Så jag oroade mig i onödan. (vi vill ju i.n.t.e. att de ska synas!!!). Tycker absolut att du ska köra på med extensions igen! 🙂 Njut din onsdag! Kram!

 2. anna says:

  Hej hej! Har följt bloggen sen J-girl var en liten baby. Love it. Undrar när du ska visa upp Johannas kalasfest, snart är det augusti igen 😉 ha,ha.
  Vore jätteskoj om du ville visa upp mer av ert fina hem speciellt Johannas rum.

  kram kram anna.

  • gizmolina says:

   Ja, hjälp, har ju lovat det länge nu… Kanske jag får till inlägget i kväll. Ska göra ett försök ! 🙂 Också blir det fler bilder från hemmet snart då jag är klar med alla mina små prosjekt… 😉 Önskar dig en riktigt härlig dag! Kram !

 3. Anna says:

  Håret blev ju kanon! Och dina naglar ser också superfräscha ut, lite kortare? Ny salong på dom? Dom kräver ett eget inlägg 😉 Ha en fin dag!

  • gizmolina says:

   Miljoner tack! 🙂 Och ja, du gissar helt rätt, naglarna är kortare och jag går till ny salong. Har redan bloggat salongen (Hos Marna) men naglarna förtjänar absolut ett inlägg så det kommer… ! Kul att du efterfrågar inlägg, det gillar jag ! Happy onsdag! Kram!

 4. Linda says:

  Håret blev supersnyggt!
  Gillat din lilla vinröda väska från Syster P, var kan man hitta den?

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack! 🙂 och vad kul att du även gillar väskan. Den sålde jag i min butik tidigare så den kommer från Gizmolina´s Closet! har tyvärr inte några väskor från Syster P i sortmentet nu men jag tror att de har egen webshop? check http://www.systerp.se ! Håller tummarna för att du får tag i den ! och önskar dig en strålande dag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *