Extensions & trådlöst nett.

Allmänt


Proffsiga Camilla sätter i mitt nya hår. Själv passade jag på att jobba. Och just det ja, jag färgade brynen förra veckan, men det kanske ni redan sett? 😉

Idag har jag kört ett marathon-pass hos frissan och då jag var klar så hade jag 110 nya extensions med mig runt huvudet. Mina extensions heter Great Lenghts och är de bästa man kan ha. De sitter superbra och jag byter ut dem ca var 6:e månad.


På bilden ser ni mig i mitt egna hår efter att hon tagit ur mina gamla extensions och innan hon satt i de nya.


Färdig! Mina snygga lockar fixade Camilla på nolltid med en locktång.

Förutom att byta extensions så fick mitt egna hår en klipp + skön kur mitt i allt, och inte nog med det: jag fick dessutom plöjt igenom en mängd olästa mejl. Thank god! för salonger med trådlöst nett 😉

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Extensions & trådlöst nett.”

 1. Unni says:

  Kjempefint! 🙂 Jeg hadde også Great Lenghts tidligere. Noen ganger savner jeg det, og andre ganger ikke;) Du er superfin med det!
  Vet du hvilken krølltang hun brukte?
  Ønsker deg en fin kveld videre med din JIG:)
  Klem Unni

 2. Åhh vad härligt med massa effektiv egentid! Själv sitter jag i chock över att ha en son på 4år, en dotter på 4månader och ytterligare en bebis i magen… Vår dotter blir världens minsta Storasyster nästa år! Din blogg inspirerar verkligen! Kram!

 3. Anette says:

  Søt!

 4. Johanna says:

  Extentions"arna" som du har ser verkligen jättefina ut. Tycker många ser värre ut i dem men du får dem verkligen att se lyxiga och naturliga ut. Du har en superb frisör må jag säga :-)!

 5. Lena says:

  JAG VILL OCKSÅ HA!!!! Buhuhu…. Supersnyggt! Jag har alltid trott att det kliar, men det kanske är olika märken eller sättet de sitter fast på? Kraaam!

 6. Sanna says:

  Hmm, måste säga att du är så fin i ditt egna hår, du passar väldigt bra i rakt fint hår! Kram påre

 7. Mikaela says:

  Mailade dig igår. 😉 Du är så fin i dina extensions. Har själv provat men fick panik av att inte kunna tvätta igenom håret som jag ville. Får leva med mina korta små längder 😉 Snyggt det är när du har håret rakt. Kramar M!

 8. Vad fint det blev! Har aldrig testat själv, kanske någon gång? Men jag tycker nog att ditt egna hår är jättefint också. Har du lockigt hår i dig själv? KRAM Lotta

 9. Heja Jamal says:

  Jättefint!
  Kram Heja

 10. sylwia says:

  Hur mkt kostar det att sätta i håret? 🙂
  Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *