EXTRA FESTLIG FREDAGMORGON..!

Allmänt

Happy fredag mina kära bloggvänner! 

Vilken extra festlig, och stämningsfull,  start vi har på den här helgen med Kungens 50 år på tronen jubileum! En historisk dag. Jag älskar att frossa i vackra outfits och vackra miljöer (slottskyrkan måste vara Sveriges vackraste rum) så jag sitter och bloggar framför den kungliga gudstjänsten. På min nya bloggplats! och nu inväntar jag bara kungafamiljen. Jag tycker att Prinsessan Madeleine hade en så fantastiskt vacker klänning på sig i går – som vanligt! – älskar hennes goda smak. Så – blir spännande att se vad hon har på sig på förmiddagens gudstjänst.  Och där gjorde hon sin entré i en fantastiskt classy isblå outfit. Wow! och även Ebba Bush tycker jag ser helt amazing ut idag. Sen är prinsessan Estelle så söt i sin blå dräkt… Vi får gå in på tex Svenk Damtidning online sen och frossa i alla outfits…

Och ja, jag inviger som jag precis nämnde en ny arbetes – / blogg plats! viket ju inte kunde passa bättre just idag eftersom den är placerad så att jag ser TV´n i vardagsrummet. Slängde ut en fråga på insta storys i onsdags ang. detta och det var ca 60% som höll med mig om att det var en bra idé.  Alltid kul att dela funderingar så att ni som följer mig får vara delaktiga i förändringar. Så – igår flyttade skrivbordet in och jag ska fota och visa hur det ser ut när jag har fått alla detaljer på plats. Och en intressant sak när vi plötsligt sitter på en ny plats är att vi ser allt från en annan vinkel . Det öppnar sinnet! väcker nya tankar och inspirerar på att otroligt härligt sätt. Lite som en nystart… ! 🙂

 

Det här är bilden som jag postade på insta storys med följande text: Jag funderar på att placera ett litet, vitt väldigt fint smalt skrivbord att ha som “bloggplats” där den gröna växten står…  Med en fin lampa på… Bra eller dålig idé ? 

Jag såg bordet i en “fynd / salg hörna” på MIO häromdagen, det var ett sista nedsatt exemplar.  Älskar krysset på sidan och att det har en låda lika lång som bordet (att gömma alla kontorssaker i). Just nu sitter jag vid bordet bakom den fluffiga teddy fåtöljen men ska visa er hur det ser ut en annan gång då detaljerna är på plats. 

Min nya bloggutsikt! helt ostylad ska tilläggas…  fotade väldigt spontant. Men alltså alla kablar och boxar under TV´n.. hur fult?!? måste styras upp. Ha, ha.  Och ja, det är fake blommor i Dagg vasen, kör på det sedan jag började pendla Luleå – Oslo. 

 

Som sagt: härligt med förändring och bra att se sitt hem från nya vinklar ibland!

Önskar dig en riktigt festlig fredag!

…och du, det är  bara 14 till fredagar till Julafton! Ho, ho!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

42
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “EXTRA FESTLIG FREDAGMORGON..!”

  1. Pia says:

    Haha ang sladdar de syns så mkt mer på en bild än i verkliga livet Det är mitt stylingtips vid för täljning ta bilder så dyker det alltid upp något man vill förändra. Önskar dig en trevlig helg uppe i norr !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *