EXTRA KÄNSLOSAM DAG…!

Allmänt

Mina kära bloggvänner! 

Jag har som regel att inte sätta mig och blogga då jag är riktigt ledsen eller då jag är riktigt upprörd för att inte riskera att ångra det jag skrivit men nu kan jag inte låta bli att skriva trots att tårarna rinner….  Idag har min älskade världens finaste och bästa Johanna sin första stora bjudning i Oslo och jag är i Luleå… Att jag inte kan vara där och hjälpa till med det jag älskar mest: dekorera, duka bord, pynta, blåsa upp ballonger, hänga upp girlander osv osv… krossar mitt hjärta…  Hon skickar bilder och det blir så otroligt super fint men känslan över att jag inte kan vara där och bidra är förkrossande…  Det vore en sak om hon hade haft en väldig massa fester i Oslo men detta blir den första nu sedan hon startade gymnasiet där. Hon har bjudit hem sin nya klass som hon reser med till England till hösten för att studera där hela höstterminen (ska berätta mer om den fantastiska historien i ett eget inlägg vid tillfälle). Det kommer ca 30 personer och hon känner ingen av de sedan tidigare så det är så fantastiskt att hon bjuder in till en första kväll att lära känna varandra!

Och då hon bokade datumet, 6:e Maj, så tänkte vi inte på att det är samma datum som kröningen av Charles i England så plötsligt blev hela det Engelska tema som kommer att gå igenom festen bara ännu mer perfekt !!!  Vad är oddsen liksom?

Åhhh jag är så ledsen över att jag inte kan vara där och hjälpa till idag och samtidigt gråter jag av glädje för att jag är så rörd över vilken helt unik lysande stjärna Johanna är.  Detta samtidigt som jag sliter med att ta in att min älskade mamma ligger på sjukhuset på samma avdelning som där min pappa låg…..  Det tog emot i hela kroppen då jag körde ut dit första gången för att besöka mamma i torsdags… jag ville inte samtidigt som jag ville träffa mamma… känslor jag aldrig känt kom upp, det var som att jag upplevde saker jag helst vill glömma igen…  Men jag tackar gudarna för att det går bättre med min mamma, och för att hennes läkare tog sig tid till ännu ett samtal igår innan hon gick hem för helgen. För ja, det var det jag misstänkte, att det skulle bli nya läkare under helgen, så nu kan jag bara av hela mitt hjärta hoppas att det hon sa igår förblir en sanning fram till måndag då hon är tillbaka igen. ♥♥♥

Nu ska jag göra mig klar för att åka ut till sjukhuset. Kröningen av Prins Charles kommer att förgylla dagen och jag ska bjuda min älskade mamma på något extra gott då vi ser på allt festligt på TV´n på salen där hon ligger.

Och tusen 1000 miljoner TACK för all omtanke ni skickar till mig, det betyder mer än du kan tro.

Önskar dig en ROYALTY lördag kryddad med kärlek!

P.S förlåt att jag inte hinner krydda inläggen med bilder just nu, ska uppdatera alla skrivna inlägg med bilder så fort jag får möjlighet.

Stora varma kramar!

Miss.G.

72
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “EXTRA KÄNSLOSAM DAG…!”

 1. D says:

  Sender deg en stor klem! Heia deg som stiller opp for alle, håper dere får en mysig dag i dag. I Oslo stråler solen, så Johanna kommer nok til å få en super dag der<3

 2. pia says:

  Men du får tänka att det är Johannas fest som hon styr upp som hon vill ha den pyntad inte din! Du gör mycket större nytta att vara med din mamma, så skönt att läsa att hon känner sig bättre och att du fått en bra läkarkontakt och visst finns din bror där också.

 3. Elisabeth says:

  Vonde følelser blir alltid forsterket når det er litt ugreit i livet fra før av…❤️ Håper alt går bra med mammaen din.

  • Charlotte says:

   Du är ju precis där du ska vara- hos din mamma men jag förstår att det är jobbigt att inte finnas där även för Johanna <3
   Såg dock hennes dukning – så var stolt, hon är ju lärt sig det av dig!!!

 4. Nilla says:

  Men så sitter jag här och tårarna rinner, detta var ett så fint och så speciellt inlägg. Nu får du på riktigt se skörden av vad du har sått, din fina Johanna styr upp en bjudning utan dig, men med allt vad du har visat henne under åren. Och även om du inte kan vara där, så är du istället med din mamma, är inte det fint?

  Och jag skickar kryakramar till din mamma <3

  • Madeleine Carlsson says:

   Tänk tvärtom, hur fantastiskt är det inte att Johanna får fixa detta själv. Tänk hur mkt energi och styrka det ger henne. Som ngn skrev det är ändå hennes fest
   Samtidigt som jag förstår bandet mor och dotter men nu behöver din mor dig mer. Hoppas hon kryar på sig. Stor kram till er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *