Extremt varm dag.

Allmänt

168397-730
Hjärtat var mer intresserad av att ta av mig mina solbriller än av att titta på min vän Kjersti som fotograferade oss 😉

Vi har haft super mysig stund i solen på café med min underbara vän Kjersti. Det var bara SÅ varmt och soligt. Som om vi vore utomlands.! Super skönt! 🙂 Jag fick massa positiv energi av vår stund och jag tror att jag t.o.m. tagit beslut på när vi ska resa vart vilket ju är strålande.! och på tiden… 😉

Var innom Zara en tur på vägen hem och fick med mig en söt topp som jag lägger ut bild på när vi ätit här. Egentligen vore det nog bra om jag bodde låååångt ut i skogen där det inte fanns en enda butik… eller kanske inte föresten.. jag ÄR en city girl, så är det bara med den saken. 🙂

Nu: mat.!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Extremt varm dag.”

 1. anonym says:

  Har inte din dotter nån solhatt?

 2. åHHH vilken kommentar??!!!Och anonym är du oxå!Blir såå trött på sådana människor…tänker itne ens säga ngt huruvida du ahr solhatt ellr ej t din dotter, du verkar vara en superbra mamma! Kram

 3. Anonymous says:

  Jag blir SÅ trött på de som skriver anonyma dumma kommentarer på min blogg men jag orkar inte bry mig. Mitt hjärta har typ 14 solhattar, MINST!, de flest är rosa och hur fina som helst. Så då så! 🙂
  TACK “Sofia” för ditt inlägg, sånt värmer! 🙂

 4. Sussi says:

  Näe vad är detta för människor egentligen? Rackar ner på en omtänksam person som bara vill barnet väl? Jag har också länge undrat varför man placerar en sån liten mitt i solens hetta UTAN solhatt/mössa? Aldrig att jag tänkt du skulle vara dålig mor bara för det.
  Du A-S, du besvarar bara frågor där det “fjäskas” för dig. Konstigt med tanke på hur du vill framstå. Du måste ju förstå att har man en sån här sida där man viker ut hela sitt liv så får man både ris & ros.
  Ta hand om er!

 5. anonym says:

  men om hon då har 14 solhattar kan det väll inte vara svårt att placera den på din sessas lilla huvud?
  bara en tanke…
  ville inte klaga men det såg så varmt ut där i solen…

 6. AnnaStina says:

  Min Johanna har självklart alltid solhatt i solen. Men eftersom hon inte tycker om den så sliter hon i den hela tiden och därför tar jag bort den när vi tar foton 🙂

 7. Leons mamma says:

  Måste bara göra ett inlägg när jag såg detta;-)
  Själv har jag en son på 14 månader som verkligen hatar att ha hatt, som bara sliter av sig den. Det är klart man vill sitt barn det bästa men inte alltid så lätt:-)
  Vill bara säga att jag bara ÄLSKAR din blogg, får så mycket inspiration och alltid lika roligt att se vad ni har hittat på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *