SÖNDAG & F.A.R.S.D.A.G.

Allmänt

Heeey mina fina bloggvänner! 

F.Ö.R.L.Å.T. min frånvaro! Jag hoppade som sagt på ett flyg till Stockholm torsdag eftermiddag och kom hem igen igår kväll och jag öppnade inte ens upp min mac på turen. Men nu är jag tillbaka! fylld av h.ä.r.l.i.g. Sverige-energi! 🙂

Och idag är det ju farsdag! och jag önskar att jag bodde närmare min älskade pappa så att jag kunde fira honom men jag fick posta en kram istället…. och här i Casa Gizmolina har vi så klart firat JIG. Med en liten present och extra lyxig frukost + tårta.

Vi väckte JIG med paket på sängen. Johanna älskar sånt! och hade tecknat och skrivit ett så fint kort.

Sen stack jag ut och handlade frukost och då jag såg de fina tårtorna så kunde jag inte låta bli… rosa slips och allt! 😉 

Nu har jag precis monterat ihop 2 ljuslyktor från IKEA som lyser upp terrassen i höstmörkret (ja, t.o.m. IKEA´s ljuslyktor kommer i typ 37 bitar…) också plockar jag och fixar. Passar på innan hjärtat kommer hem från ett discoparty hos en söt vän i klassen där alla skulle komma utklädda till djur. Kul idé !

What does the cat say? 

Och i kväll är det ju Solsidan! Men är det bara jag…? eller har serien blivit lite sämre? Jag hörde en intervju med Felix Herngren för en tid sedan och detta är ju första sessongen av serien som han inte varit med som manusförfattare och istället lämnat över det till sina kollegor så han är “bara” skådis i serien nu.  Det måste vara det! för jag saknar humorn….

Önskar dig riktigt mysig söndagkväll fylld av lyckliga stunder! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SÖNDAG & F.A.R.S.D.A.G.”

  1. elin says:

    Kjempeflott kake! Her har vi også feiret farsdag men presanger, egentegnede kort og sovemorgen for pappaen 🙂
    Nå kveld og en god natts søvn før en ny uke!

    • gizmolina says:

      Visst var den fin! 🙂 Låter som att ni också hade en mysig farsdag och så snällt att ni gav pappa sovmorgon, det är ju bland det bästa en förälder kan få ! Hoppas att du har sovit gott och att du får en underbar dag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *