F.E.S.T.L.I.G.T.

På gården hemma hos pappa igår runt kl. 16.

Goodmorgon sweeties!

Vilket höstrusk Luleå bjuder på idag. Det blåser och regnar och är riktigt riktigt grått men det spelar absolut ingen roll för vi ska ändå mest vara inne och i eftermiddag väntar K.A.L.A.S. för till veckan fyller min älskade Johanna 7 år så vi passar på att fira med Luleåvänner nu när vi är uppe.

Och på tal om kalas så firade vi mamma som fyllt 70 år i sommar (+ min bror som fyllt 40)  med en festlig middag igår. Vi åt riktigt god mat, drack gott också kryddades kvällen med massor av sång och musik (min mamma spelar dragspel, hennes Hans gitarr + att mamma och hennes veninna Ulla åker runt i Norrbotten och spelar under namnet “UllaStinas”).  Underbart !

Inget kalas utan ballonger!  Så – jag shoppade med mig ballonger från Oslo och sen startade jakten på helium….som resulterade i att min pappa fick köra ut mig på ett industriområde, till AGA gas, igår em.   Jag är SÅ glad och tacksam över att de tog emot mig där 10 min innan de stängde. Fantastisk service !  (här uppe finns ingen ballongbutik och ingen i city har helium…).

Jag hade med mig 70 vackra rosor till min mamma hela vägen från Oslo. Blomster är nog faktiskt det enda som är billigare i Norge?!

Vad vi gav mamma i 70-års present?  B.la. fotografier också en liten resa…  De fina korten shoppade jag i Cph.

Hipp, hipp, hurra !

The cake.

Mitt hjärta sover fortfarande och jag ska ta och hoppa i duschen så jag önskar dig en underbar lördag!

Keep calm & relax !

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “F.E.S.T.L.I.G.T.”

 1. Annika says:

  Teknikmagasinet har heliumtankar man kan köpa.
  Fast den butiken kanske inte finns där uppe 🙂

  • gizmolina says:

   Miljoner T.A.C.K. för tipset ! så fantastiskt bra att de har ! 🙂 och jodå, den butiken finns i Luleå. Kram !

 2. Mona says:

  Jag ser att du är ordentligt skicklig att göra livet festligt för andra människor också,inte bara för dig själv.Ha det fortsatt gott i Luleå. Kramar

  • gizmolina says:

   Att fixa detaljer inför fester är bland det bästa / mest roliga jag vet! 🙂 så – ja, det var riktigt kul att få överraska min mamma med både så lyxigt många rosor OCH ballonger. Hon blev så glad ! Och tack snälla du för fina ord ! 🙂 Önskar dig en underbar söndag ! Kram!

 3. Pillan says:

  Jag ställde en fråga igår på din instagram men fick svaret här. Jag tycker det är konstigt att inte någon utav dom stora lekvaruhusen inte säljer att man kan komma och köpa och fylla på helium ballonger, det vore ju toppen. Jag får prova som du gjorde, åka ut till AGA gas och flirta =)Tack för svaret på min fråga.

  • gizmolina says:

   Jag håller med dig om att tex Toys R´Us eller BarnasHus borde ha helium! eller kanske Skapa butiken på Storgatan? Hur som helst så ser jag att läsare har tipsat här om att Teknikmagasinet har och det finns ju i Smedjan, så checka med dem ! 🙂 Annars fixar du det som sagt hos AGA gas 😉 Önskar di gen härlig söndag och en fin start på veckan! Kram!

 4. Nina says:

  Åh 70?! Din mamma är så snygg! Grattis till bra gener 😀

  • gizmolina says:

   Vilken smickande komplimang till min mamma! Ska hälsa henne det! 🙂 och ja, hoppas på att se lik ut när jag är i hennes ålder…. Önskar dig en strålande dag och en inspirerande vecka ! Kram !

 5. madeleine says:

  Teknikmagasinet inne i Smedjan har. 🙂 skönt att veta till en annan gång så du inte behöver stressa.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 T.A.C.K. för tipset ! Didn´t know ! då blir det en tur dit nästa gång jag har med mig ballonger i bagaget…. 🙂 Njut din söndag och jag önskar dig en happy new week i morgon ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *