F.I.X.A.R.K.V.Ä.L.L.

Allmänt

Snapshot från mitt sovrum som är a work in progress…  Doftljuset från Ecoya sprider helt ljuvlig doft.

Jag har värsta fixarkvällen här hemma (passar på när Johanna är på sleepover hos en söt vän) och det känns SÅ skönt att jag ser en ljusning i kaoset…Har bl.a. tömt min ena garderob inne på det som nu är Johannas rum och flyttat in leksaker, pyssel etc i den istället och i hyllan som leksakerna var i står nu alla böcker som var i vardagsrummet …  Och – då jag gick igenom mina kläder som bodde i garderoben så resulterade i det i en stoooor hög med plagg som jag kommer att köra bloppis på till veckan. Låter det intressant? Då föreslår jag att du hänger med här på bloggen närmaste dagarna för info om dag + tid. 🙂   Snacka om f.e.e.l.g.o.o.d. att rensa i röran.  Love it!

Sweet dreams sweeties!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “F.I.X.A.R.K.V.Ä.L.L.”

 1. Line says:

  Så herlig å ha tid til å fikse og ordne 🙂 Og så klart JA til bloppis! Takk for all inspirasjon både når det gjelder interiør og mote 🙂 Du sprer feelgood! Ønsker deg en herlig søndag 🙂

  • gizmolina says:

   Åhhh så glad jag blev nu Line! Tog en paus i fixandet för att checka bloggen och där var din fina kommentar med underbar feedback…! Tusen 1000 T.A.C.K. ! 🙂 Nu fick jag den xtra energin jag behövde till att fortsätta att köra på här !

   Önskar dig den bästa dagen ! Klem!

 2. Anna says:

  Hej och god kväll!
  Du är så duktig som fixar så mycket i hemmet.

  Jag anmälde mig som intresserad av Johannas gamla kläder för ett tag sedan, du bad mig maila min adress. Men så hörde jag aldrig nå mer. Är dessa kläder fortsatt till Salgs?

  Ha en fin kväll.

  Hälsningar Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *