F.O.K.U.S.E.R.A.

Morning darlings!

Men guuud så lyxigt det var att vakna och inte se så trött ut, utan istället se ut som att jag redan sminkat mig!  Wow alltså! 🙂  Och en sak till bara om det här med mina nya vippe extensions, när jag bestämmer mig för att göra nåt så vill jag alltid gå till den b.ä.s.t.a.  och hos Pille Joosep  så jobbar tjejerna inte med något annat, det är bara vippe extensions de driver med och det är ju så att då man fokuserar på 1 sak så är det det man blir bäst på. Fokus is the shit  på vägen mot framgång helt enkelt !

Och, det är just därför jag själv nu väljer att stänga butiken i Vibesgate för att kunna fokusera webshopen. Bättre att göra en sak grymt bra än flera saker halvbra.  Eller hur ?

Jag och min älskade mamma efter en underbar middag i solen i lördags. Foto: Johanna.

Mitt fina halsband, med rosa sculls + en tassel och mina sååå sköna Replay jeans finns i min webshop. (har endast 1 par kvar !)

Spetsblusen från Line of Oslo är jag tyvärr utsåld för. Väska: Marc by Marc Jacobs, skor Chloé.

Nej, nu har jag verkligen DEN dagen framför mig. Hela butiken ska packas ihop och i eftermiddag kommer ett par flyttkillar och hjälper mig så lååång dag blir det men jag är laddad. Detta blir bra.

Önskar dig en härlig torsdag fylld av positiv energi!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “F.O.K.U.S.E.R.A.”

 1. line says:

  Fantastisk innlegg:-) Kunne ikke vært mer enig min erfaring er at det er litt forskjellig å drive butikk og nettbutikk. Fokus er nok nødvendig for å være synlig. Ha en god innspurt.

 2. Åse says:

  Erkänn istället att din butik inte var lönsam. Det känns mer äkta än att hitta på något annat.
  Lycka till! Kram!

 3. Christina says:

  Skönt för dig att fokusera på bara webshopen du sprudlande Gizmolina. Bilderna på dig och din mamma är helt underbara 🙂
  Kram och lycka till!

 4. Mona says:

  Vad fina ni är mor och dotter,lycka till med webshoppen jag förstår att du har haft mer än fullt upp. VARMA kramar från Norrbotten.

 5. Anita says:

  Ha en underbar torsdag! Visst är det bättre att göra en sak bra än två halvbra. Det var förra veckan de sa på tv att näthandeln bara ökar och att butiker går sämre. Så det är ett klokt beslut. 🙂

 6. Anna says:

  Ser fram emot den nya satsningen på webshopen! Tycker verkligen att det är helt rätt beslut att du lämnar butiken, både för att det kan vara bättre att fokusera på bara EN sak – men också för att det kommer ge dig mycket mer frihet i vardagen.
  Stort lycka till med allt!

 7. Cina says:

  Stort lycka till med webshopen. Så kul för då har även vi i Sverige tillgång till den 🙂

  Kram Cina!

 8. Marit says:

  Ok, nå vet jeg ikke annen råd enn å prøve å nå fram til deg her. Jeg bestilte et produkt i webshopen din for tre uker siden, og har hverken fått produkt eller tilbakemelding på om pakken er sendt eller ikke. Jeg har sendt deg 3 Mail som jeg ikke har fått svar på. Produktet er betalt og jeg har fått kvittering fra deg om at bestilling er mottatt. Jeg vil gjerne oppleve den kundeservice du reklamerer for på webshopen – foreløpig føler jeg meg ikke behandlet på en god og kundevennlig måte. Tre uker er også mye når det opplyses på webshopen at varene normalt sendes i løpet av 1 dag.

  Fortsatt vennlig hilsen (men nå er det ikke så mye tålmodighet igjen)
  Marit
  De øvrige opplysninger finner du forøvrig i bestillingen min, samt i de 3 mailene du fortsatt ikke har svart på.

 9. A says:

  Haha, Marit, känner igen mig:). Lycka till, jag fick maila 8-10 ggr utan att något skedde! Sen blev jag lovad en gave som kompensation, men den glömdes visst också bort…. I tillägg säger alltid webshopens kundservice att man har “bytesrätt” för rea-varor i webshopen, i själva verket har man enligt lag full returrätt vid distansköp och rätt till pengarna tillbaka men det väljer man att bara ge efter för ” för att du skall bli nöjd kund”. Det tog mig nära 2 mån att få tillbaka pengar i vintras! Inte många som är fullt klara över detta och trots att jag upplyst À-S om detta fortsätter kundkretsen att luras systematiskt! Nej, jag är inte imponerad!

 10. Marit says:

  Jeg vil ikke ha en gave eller kompensasjon, bare produktet som jeg har betalt nesten 1500 kroner for, eller pengene tilbake. Det er vel det som er rett og rimelig, hvis en holder seg på riktig side av loven når en driver butikk??

  Marit

 11. Monica says:

  Lykke til med web-shop’en 🙂 I og med at jeg ikke bor i Oslo, vil jeg nok ikke merke så mye til at du “stenger av lokalet” 🙂 Men….jeg er en av dine mange fornøyde nett-kunder! Syntes du yter en utrolig service! Elsker disse små overraskelsene som er med varene 🙂 Og varene dumper raskt ned i postkassa. Ha en strålende dag & helg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *