F.Ö.R.K.Y.L.D.

Allmänt

87160b47b08f154d24215109a0e13d67

Grattis på kvinnodagen alla fantastiska kvinnor där ute! 

Hey sköna söndagsbönor!

Uff, jag har verkligen åkt på en ordentlig förkylning… täppt i näsan, ont i ögonen, lock i öronen, ont i kroppen, svettas ena stunden, håller på att frysa ihjäl nästa… så den här dagen har varit långt ifrån festlig och jag ligger mest och sover…zzz…  Och mitt i allt tror jag att vi på något mirakulöst sätt har bestämt oss för vad vi ska göra på påsklovet som vi plötsligt insåg närmar sig med stormsteg!  Johanna var v.ä.l.d.i.g.t. bestämd på vad hon vill göra så valet blev ganska lätt faktiskt.

Och i morgon ska lilla J tillbaka till skolan efter över 1 vecka hemma. I.n.t.e. ofta hon är sjuk så länge och jag kan bara hålla tummarna för att jag fått en light version av hennes influensa för jag har i.n.t.e. lust att vara sjuk mer nu. Kan väldigt gärna vakna frisk i morgon jag! 🙂

11044497_10152679463575796_1217030211638916932_n

My kind of medicine! Fashion + choklad  (min favorit = pops!) Och ja, jag föll för coveret på DV Mode, brukar inte köpa det magasinet men de där katterna var oemotståndliga… 

Nej, nu ska jag faktiskt ta och lägga mig. Förutom fashion & choklad så är det också bra medicin.

Önskar dig en riktigt mysig kväll!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “F.Ö.R.K.Y.L.D.”

 1. Nej men vad tråkigt att du blivit sjuk- men vilken himla tur att du hann med skolan innan det bröt ut! Ska bli spännande att höra mer om vilken typ av coach du ska bli! Krya massa fina Du!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för krya på! 🙂 Det är verkligen inte kul att vara sjuk… så jag hoppas att jag snart dansar igen. Ang. utbildningen så blir jag Diplomerad Coach då jag är klar och då är det upp till mig hur jag väljer att praktisera vidare.

   Önskar dig en riktigt fin dag! Kram!

 2. Kristine says:

  Riktig god bedring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *