F.R.E.D.A.G.

Allmänt

A work in progress….har precis shoppat  julgranen och testar ut den nu (har inte fixat till den som ni ser, alla grenar ska så klart böjas till).   Gillar att den har snö på sig, very glam…  Stjärnorna säljer jag  i min butik, de är de f.i.n.a.s.t.e

Tjingeling darlings ! 

Alltså v.a.r.t. tar tiden vääägen? Hjälp ! Klockan är nästan 15 och jag stressar på som sjutton för att bli klar här innan jag ska hämta J på AKS.  Inte helt lätt få ihop livet alla gånger och just nu har ni säkert märkt att jag befinner mig i en fas då jag inte får till allt jag önskar.…  Satsar på att det vänder väldigt snart för jag skulle verkligen behöva några lugna dagar… Så: satsar på en sooooft söndag! 😉

Ska ta och skylta på här nu (det är bland det bästa jag vet!) och fylla på med varor inför morgondagen. Har föresten öppet kl. 12-16 både fredag & lördag . Hoppas att du njuter en amazing fredag och att du har kul planer inför helgen !?

Såg föresten någon av er det HÄR  (klicka på Happy Hoes, Happy Ho ho ho)  klippet på morgon? Säga vad man vill om gänget men jag tycker att låten är riktigt b.r.a.! eller vad säger du?

Happy ho ho… start är det jul ! 🙂

PuSs& kRaM!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “F.R.E.D.A.G.”

 1. MiaC says:

  Du är galet bra på att skylta, tänk vad ett litet fönster kan ge inspiration. Ha nu en fortsatt bra dag, kram på dig.

 2. Monica says:

  Du har virkelig et talent for flotte og kule utstillinsvinduer. Og er storfan av stilen din 🙂 Likte så godt det grønne skjerfet. Skal til Oslo mandag/tirsdag på shoppingtur sammen med min mor. Satser på å stikke nesa innom butikken din : ) Skjønner at du har en travel hverdag 🙂 Ønsker deg derfor en ekstra fin helg : )

 3. Sidsel says:

  Hei :-).har du fått min Mail ang en bestilling???

  Mvh sidsel

 4. Sidsel says:

  Er den grønne jakka costummade??hvis hva str har du inne

 5. Alltså styling är DIN GREJ!! Det där blir lite glam & very fresht alltså.

  Ta en close up på stjärnorna snälla, jag jagar ett par stycken till vårt stora fönster i vardagsrummet 🙂

  Puss bästa, hoppas du får lite soft fredags kväll & snart är det söndag igen 😉 Din dag!!

 6. Pernilla says:

  Å vad är det för fin sjal vi siktar i fönstret?…..

 7. Jessica says:

  Vad duktig du är på att skylta! Ser mysigt ut.
  Önskar dig en fin helg,
  Kram

 8. Tindra says:

  Måste bara fråga NÄR ÖPPNAR DIN WEBSHOP???? Vill också shoppa hos dig ju 🙂

  Tindraohara

 9. Cessan says:

  Åh, så fiiint du skyltat!! (As allways!!:) Så himla sugen man blir på att gå in i din butik!! Synd att man bor så långt ifrån…

  Kramar ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *