F.R.E.E.E.E.E.D.A.G!

Mina kära bloggvänner!

Jag är verkligen så enormt glad & tacksam över att jag har er!  Att blogga är bland det roligaste / mest gøy jag vet så jag önskar att jag tjänade så mycket pengar på bloggen så att jag kunde leva på den. Herregud så fantastiskt det vore! Tänk då skulle jag uppdatera med nya blogginlägg flera gånger om dagen, alla dagar i veckan, och svara på kommentarer snabbare än blixten. för jag älskar när ni skriver till mig, det är era kommentarer som peppar mig som ni vet. Så de gånger när jag går in på bloggen och inte har fått en enda kommentar på ett inlägg så får jag erkänna att jag kommer av mig lite….även om samma sak kan ha fått typ 113 likes på insta. och jag VET att ni gillar det.  Märkligt det där. Ha ha.

Med det sagt så vill jag önska dig den bästa fredagen och jag hoppas att din weekend blir magisk!

Jag anar inte vem detta är? men bilden makes me h.a.p.p.y.

Och du – kom i håg att du är AMAZING!!! låt aldrig någon få dig att tro något annat!  Så – sträck på dig & smil till de du möter för….what goes around comes around… !

P.S min webshop är tillfälligt out-of-order. jobbar på saken… ger besked när den är uppe och står igen.

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “F.R.E.E.E.E.E.D.A.G!”

 1. Petronella says:

  Herlig bilde! You make me happy! 🙂
  Har du blogget om J s bursdag..? Skal ha feiring i helgen, trenger inspirasjon…:) Ha en fortryllende dag og helg:-)

 2. Petra says:

  Tack för din fina, inspirerande och positiva blogg! Jag blir glad av den men trots att jag tittar in varje dag är det alltför sällan jag kommenterar! Ska bli bättre;) Önskar dig en underbar fredag och en fantastisk helg! Kram Petra

 3. Heidi says:

  Du er en av mine to farvorittbloggere:-) Keep ut the good work! Go helg til deg!

 4. Therese says:

  Det är du och din blogg som gör mig glad!
  Kram

 5. Johanna says:

  Jag kommenterar inte ofta, men är här inne och kikar varje dag och blir alltid SÅ GLAD och PEPPAD av dina inlägg! Hoppas ni får en härlig helg! Kram.

 6. elin says:

  God helg! Nyt helgen, det skal vi 😉

 7. Lena says:

  Jag är också dålig på att kommentera i din blogg, men jag kollar in den varje dag.
  Toppenbloog är den ! Man blir glad 🙂

 8. T says:

  Jag önskar också att du kunde livnära dig på bloggen för att klicka sig in här är som att få ett lyckopiller :).

  Det märks att du lägger ner tid på din blogg och vi läsare uppskattar att du tar dig tid att svara på våra kommentarer. Jag har inte köpt tidningar på länge p.g.a. din blogg eftersom jag tycker att den är bättre än en tidning. Du har en bra blandning härinne! 🙂

 9. Martina says:

  Tack för en fin blogg, en verklig inspirationskälla! Jag kikar också in här varje dag sedan ngt år:),
  En fin helg önskar jag dig!

 10. Britta says:

  Tack finaste du för en underbar blogg, så inspirerande och verkligen en av mina favoritbloggar. Du sprider verkligen god energi och man blir smittad av din positiva livssyn, ditt engagemang och snygga stil!
  Stor kram från Stockholm.

 11. anna says:

  Jag tror det handlar mkt om att folk idag surfqr på mo ilen och då är det krångligare att kommentera. Du ser ju stacfelen i min kommentar 🙂

 12. Sophie says:

  Du har varit en favorit att läsa i år! Blir härligt glad av dig!

 13. Anna says:

  Brukar inte heller kommentera ofta…..Ä.L.S.K.A.R att besöka din blogg! TACK för att du ta dig tiden för att uppdatera den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *