F.R.E.D.A.G.!!!

Allmänt

Sweeties!

Idag har jag varit busy, busy och nu packas det för fullt här för hjärtat ska på sleepover hos sin söta kompis och sen, efter att jag lämnat henne där, då ska jag iväg på ett cocktailparty. Alltså hur ofta bjuder någon in till det? Inte ofta.  Så jag ser fram emot en riktigt festlig kväll!

Önskar dig ett härligt fredagsmys!  🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “F.R.E.D.A.G.!!!”

 1. Lena says:

  Cocktailparty ? Låter hur kul som helst!!
  Ha en underbar fredag bästa du! Det tänker jag ha 🙂
  Lena

  • Ja, eller hur! Men det blev mest bubbles… 😉 och fantastisk buffé till det. En riktigt trevlig kväll !

   Hoppas att din fredag också var fabulous och att du få en skön & solig söndag! Kram!

 2. Ewa says:

  Ha en härligt rolig kväll 🙂
  O trevlig helgkram sänder jag till Dej
  Ewa

 3. Mirva says:

  Underbart! Trevlig helg! Kram!

 4. Nilla says:

  Nu är det lördag och jag saknar dig!!! Myser ni hemma eller ni ute på vift?? Ha en härlig lördag. Kramar

  • Åhhh sorry…. jag var total out-of-order igår och orkade inte ens öppna min mac… Sov mest och chilled. Passade på när Johanna var på sleepover hos en söt vän. Sen mötte jag upp dem down town och på kvällen hade vi besök av vänner och såg Mello.

   Önskar dig en härlig söndag fylld av solsken! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *