F.R.E.D.A.G.!!!

Allmänt

Jag tror aldrig några av de pioner jag köpt slagit ut så vackert som dessa. (det är buketten J fick efter dansföreställningen).

Godmorgon & glad fredag girls!

Här stod vi upp ovanligt tidigt idag, redan kl.06.30 kom Johanna in och väckte mig efter att ha haft en mardröm och då jag föreslog att vi skulle somna om 1 time så vägrade hon så nu har jag redan duschat och är klar för att fixa dagens matpakke.  Det gick föresten bra för Johanna på gårdagens kakesalg, inte en enda muffins hade hon med sig hem. Kul!  Och jag var både och stylade och håret + fick refill på mina vippe extensions igår så nu är jag klar för helg! 🙂

Och igår startade fotbolls VM men det gick mig heeelt förbi, fram till att jag sent igår kväll såg att bl.a JLO uppträtt på öppningsshowen…då ångrade jag att jag inte såg… Kommer du att följa VM? Här hemma är ingen speciellt intresserad så blir inte mycket fotboll på mig närmaste veckorna. Istället ska jag ta tillvara dagarna fram till att vi lyfter mot vårt andra hem för mitt mål är att det ska vara 0% kaos i Casa Gizmolina den dagen vi reser. För tänk så skönt att få komma hem och starta hösten med ordning & reda!

Vacker sovrumsinspo för att peppa mig själv att ta tag i vårt…

Nej, bäst jag fixar den där matpakken nu  så att vi kan gå till skolan i riktigt god tid. Och på tal om skola, alla ni där hemma i Sverige har väl startat sommarlovet nu, eller?  Tänk att de går i skolan helt fram till midsommarafton här i Norge. Tokigt värre!

Önskar dig en f.a.b.u.l.o.u.s. fredag!!! 🙂

Kom i håg: sträck på dig och smiiiiile! och vatten, vi får inte glömma att dricka vatten!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “F.R.E.D.A.G.!!!”

 1. Cessan says:

  Fotbolls VM & en fotbollstokig familj varav jag är den enda som inte är så intresserad… Men jag har LOVAT att titta på varje match som Sverige spelar 😉 Hihihi… 🙂

  Idag är det skolavslutning på skolorna här i vår småstad och ett härligt sommarlov börjar på måndag!

  Önskar dig en underbar fredag!! Och tänk vilken lång fredag ni får med den tidiga uppstigningen i morse 🙂

  Kram Cessan

  • gizmolina says:

   Åh är Sverige med i VM? Inte ens det visste jag… 😉 Jag får satsa på alla Norge matcher jag då! Tihi! Så mysigt med skolavslutning. Inget slår den svenska med Den blomster tid nu kommer etc. Tyvärr är det inte alls lika speciellt här. Ja, här var jag som sagt uppe före tuppen så nu ska jag ta tillvara dagen!

   Önskar dig en fantastisk fredag och en helg fylld av lyckliga stunder! Kram!

 2. Emma says:

  Sverige är inte med i VM, kanske just därför cessan lovat att titta på matcherna.. 🙂

 3. Charlotte says:

  Ingen fotboll här heller- att min man inte är sportintresserad är nog det jag älskar mest med honom 😀

 4. Blogs are very fine for each one the place we’re asked heaps of data for just about any topics nice career preserve it up, nice sharing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *