F.R.E.D.A.G.!

Allmänt

11167990_10152853021385796_2391306333280983074_n

Dagens reminder!  och du – Have FUN & be FAB på din resa mot drömmen….!  (tusen tack för champagne & fint kort kära Kjersti & Co.!)

Goooodmorning my sweeties! 

Tänk att det är  fredag idag! Alltså vilken otroligt härlig känsla!  Och solen den strålar från en klarblå himmel här i Oslo och det gör mig så lycklig. Jag fullkomligt älskar när solstrålarna lyser upp hela köket här där jag sitter fast jag inser även att jag borde putsa fönstren…. hmm… en dag snart så…

Och igår blev  min eftermiddag inte riktigt som jag tänkt mig för plötsligt ringde Johanna och sa att hon inte kände sig helt i form så jag fick lägga allt till side och gå upp och hämta henne. Söta lilla hjärtat… jag tror mest hon var trött så igår blev det tidigt i säng för henne och på morgon dansade hon till skolan. Och hon skulle vara söt idag, mamma – hämta de sötaste kläderna du kan hitta!  sa hon efter frukosten. Hon är så härlig för ena dagen vill hon vara sockersöt, den andra hur cool som helst…  Allt utifrån vilken mood hon är i på morgonen.  Och så är verkligen jag också!  Jag klär mig efter känsla…  Men då jag ska lämna hjärtat på skolan så blir det tee + jeans, sen byter jag om då jag kommer hem, så ja, man kan säga att tee + jeans är min lämnapåskolanuniform!  😉

11391256_10152853091685796_314060133046421731_n

Åh som jag älskar pioner!  just nu har jag flera vackra buketter utspridda här i Casa Gizmolina (de på bilden står i köket på Bruka byrån) och det gäller ju att passa på för om några veckor är tyvärr säsongen över för den här gången… 

Nej, nu kör vi fredag girls!  Jag känner mig laddad och såg precis att det ska bli regn & åska runt kl.14 så de där ärendena som jag har på min lista ska jag passa på att göra nu då jag kan välja solbriller & joggeskor framför Hunter & paraply.  Sen mina kära vänner återkommer jag med ett inlägg om min sista dag på utbildningen, fredagen för exakt 1 vecka sedan.

Njut din dag,  fyll den med positiva tankar! och kom i håg: bubbles in i kylen! 😉

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “F.R.E.D.A.G.!”

 1. Vad härligt med solsken, här är det gummistövlar och paraply som gäller- men vad gör det?
  Det är ju fredag och här ligger en flaska rosé på kylning!
  (och jag har jättesnygga Hunters och ett Burberryparaply som ändå behöver luftas- haha!)

  Trevlig fredag på Er!
  <3

  • gizmolina says:

   Viken härlig inställning du har! 🙂 Regn kan ju vara riktigt, riktigt mysigt det också, allt har sin tjusning… ! Och när man har snygga stövlar och ett FAB paraply så ser man i alla fall bra ut i regnet! 😉

   Njut det kalla rosé vinet i kväll ! Kram!

 2. Nina says:

  Luleå bjöd också på sin bästa sida idag, men nu har det börjat komma mörka moln igen, så det kommer bli regn =(

  Jag älskar pioner, helt klart en av mina favorit blommor =)

  Ha en super härlig fredag och helg! Kram

  • gizmolina says:

   Åh så härligt att Luleå också bjöd på solsken idag! 🙂 och ja, visst är pioner vackra! De är en favoritblomst för mig också!

   Önskar dig en festlig kväll och den bästa helgen! Kram!

 3. Kristine says:

  Flott kort og flotte bilder, herlige farger. Her er det også pioner på bordet – de nydeligste blomstene 🙂

  Fin fredagskveld 🙂

  Klem, K 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *