F.R.E.D.A.G.!

DIY-Pun-kins-4-600x900

Ett tips inför helgen… pyssla fina pumpor till halloween! 

Darlings! 

Vart tog dagen vägen?  Eller ja, den är ju inte slut ännu men ändå…. Jag har haft besök av min kära bror och han har monterat upp gardiner och alltså v.i.l.k.e.n. skillnad det blev!  Underbart!  Och hjärtat kom nyss hem från badhuset. Det här var andra fredagen hon var där tillsammans med en söt klasskompis efter skolan och jag så glad och tacksam för att hon fått så fina vänner här! (tusen tack S & P för att J får följa med! det sätter vi stor pris på.).

Nu pågår lek här men vi ska strax cykla iväg och möta upp vänner för “after school / work” innan kvällens basketmatch.  Jag har ingen aning om vilka BC Luleå möter? men huvudsaken är så klart att de vinner! Ha, ha. Sen är det lika kul med allt socialt runt omkring själva matchen för “alla” är där…!

Bild 2015-10-23 kl. 15.56

En snabb bild knipsad med webcam mitt i bloggandet  (och nej, den där pås-påsen och handduken ska inte hänga där… ). Jag är så nöjd med mitt hår efter besöket hos Rapunzel of Sweden.

Nej, nu är det bäst att jag gör mig klar! för jag måste dessutom försöka få ut en glasbit ur foten. Aj, aj.

Önskar dig en riktigt festlig kväll! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “F.R.E.D.A.G.!”

 1. Titti says:

  Spännande. Vilka är “alla” i Luleå. Finns det rikskändisar? Eller lokalkändisar? Eller är det privata vänner och familj? Jag vet knappt vart Luleå ligger då det blir kul att höra!

  • gizmolina says:

   Ha, ha. 🙂 det kryllar inte direkt av rikskändisar här uppe i norr, eller ja, av kändisar överhuvudtaget så jag menar om min familj, vänner och bekanta…. !

   Happy weekend! Kram!

 2. Catrin Lindenhall says:

  Hej! Hoppas det blev en mysig basketkväll, största nöjet är det sociala med lite gott och tilltugg. Det kommer bli jättefint med tavelväggen. Helfräsiga byxor det är bara discokulan som saknas. Tycker så om dina fina dagens ord, fortsätt med det och sen hoppas jag att du ska trivas bättre. Det finns alltid energitjuvar men de är inte värda ens vänskap. Ha en fin söndagkväll och sköt om dig.

  • gizmolina says:

   Åhhh tusen 1000 miljoner TACK för härlig pepp och fina ord Catrin! Nu blev jag verkligen glad! 🙂 för det är inte lätt med energitjuvar alla gånger… Och så fantastiskt kul att du gillar mina dagens ord. Lovar att fortsätta med dem! Och ja, basketkvällen var riktigt trevlig för precis som du skriver så är det allt det sociala runt omkring som gör det så kul! Nu hoppas jag också att jag snart ska trivas bättre här uppe i norr… annars får jag och mina glitterbyxor dansa vidare i livet… !

   Önskar dig en strålande dag och en underbar vecka! Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *