F.R.E.D.A.G.!

Allmänt

12472331_10153455422675796_3787295513361889182_n

Sweeties! 

Snacka om att jag hade låååång startsträcka för att komma mig iväg ut på pw i morse…  Oh my!  jag var lite bakis efter gårdagens festligheter och startade t.o.m. dagen med en Coca Cola (händer a.l.d.r.i.g.!) sen tänkte jag gå och lägga mig och somna om 1 time eller 2 men så satte jag mig framför Nyhetmorgon en stund först och sen vet jag inte riktigt vad som hände? Men plötsligt lyckades jag ta mig samman, pressa in mig i träningskläderna, slå på BRA musik i lurarna och vips! så var jag ute!  Och herre min gudnöjd jag var över det!  Vilken bragd!!! Ha, ha.

Men alltså alla dessa pw´s är ju i.n.t.e. helt bra för min frisyr så – då jag kom hem var det bara att tvätta håret, torka håret, rulla håret och ja, det var den förmiddagen liksom.  Om jag ska fortsätta vara så här sporty så får jag nog helt enkelt klippa mig. Kort! Annars kommer jag inte ha tid till något annat än pw´s och hårfix hela dagarna. Det blir jag & Maria Montazami. Ha, ha. 🙂

13307214_10153563342745796_6898932749455633488_n

Tusen t.a.c.k. för alla fina ord på instagram (du följer väl mig där? jag heter gizmolinas) till bilden av mig i min klänning häromdagen. Den spontan shoppades i Stockholm då vi skulle iväg och fira min mosters 70 års dag i februari. Känns som att den kommer att bli en sommarfavorit

13335935_10153563345910796_5649189679238978467_n

Älskar att den har snurr!  och på tal om hår så är jag väldigt nöjd med mina extensions från Rapunzel! och nu när jag ser min fula utväxt så tydligt på den här bilden så påminner det mig om att det är dags att boka ny tid för hårfix före semestern. 

Nu pågår playdate här men vi ska strax köra hem J´s fina klasskompis och sticka ut och fixa ett par ärenden.  Solen strååålar över Luleå men det blåser helt galet mycket så jag är väldigt, väldigt glad över att vi åkte på räkkryssningen igår !  Ska visa er bilder från den senare.  Det var en SÅ fin kväll!

Önskar dig en FAB dag fylld av bra musik, solsken, kalla bubbles & glädje! 🙂

Och du – slå på Justin Timberlakes nya låt Can´t stop the feeling på hög nivå och dansa loss! it´s friiiday babes!  (kan tyvärr inte länka till den for min mac är så överfylld av bilder etc att jag inte kan öppna youtube längre… ).

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “F.R.E.D.A.G.!”

 1. Pia says:

  Duktig du var som kom iväg på pw, trots motståndet!

  Min frissa säger att jag bara skall skölja håret med vatten så det inte sliter så mkt och kanske fylla på med lite stylingprodukter! Kanske så sparar du någon minut.

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. Pia! Jag kände mig verkligen otroligt nöjd för var som sagt ganska seg… 😉 Och ang. håret så tvättar jag mitt hår ca 2 gånger i veckan och det är tyvärr ingen poäng för mig att bara skölja det för det blir oavsett lika tidskrävande eftersom jag rullar det … Men tusen miljoner tack för omtanken! 🙂

   Önskar dig magisk weekend! Kram!

 2. Beatrice says:

  Fredagar är GRYMMA!!!

 3. Deseree says:

  Snygg klänning! Skulle va kul om du kunde tipsa om lite sommar outfits för oss över 35 🙂 trevlig helg

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack Deseree! 🙂 Allt som jag tipsar om är sånt som jag gillar och som du vet så är jag 40+ så mina tips tycker jag passar er över 35 aldelens utmärkt! Kan absolut blogga om fler sommar outfits en dag snart! Kul att du efterfrågar!

   Önskar dig en underbar helg! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *