F.R.E.D.A.G.

happy-holidays-gold-foil-text-m-1233

Goooodmorning sweeties! 

Phuket kl.11.45

Fredag idag och solen stråååålar här i Phuket över palmerna som vajar i vinden.  H.ä.r.l.i.g.t.! Och vi har kört en riktigt soft start på dagen här hemma, precis vad jag önskade idag. Så, nu sitter jag i bikini under takfläktarna och går igenom den möbelbeställning som jag ska åka iväg och lägga hos IKEA i eftermiddag. Men före det så blir det lunch by the pool .

Och vi ska vara här fram t.o.m. den 15:e januari så det är skönt att kunna chilla bort några dagar utan det minsta dåligt vi-borde-åka-till-stranden-samvete. Och det är ju precis så det ska vara då man har semester. Man gör det man vill! 🙂

15589667_10154078669280796_5052547197153252600_n

På Annandagjul (har helt tappat kontroll på dagarna här nere – alla flyter ihop…) så åkte jag över till Re Ká Ta Beach Club och mötte upp min bästa Jonas som var här nere på semester med en kompis. Och ja, jag har 2 Jonas, bara för att röra till det, Ha, ha. Hur som helst – det är är inte Jonas som fotar, utan den “andra” (båda är gamla Luleå vänner).  

15726852_10154085872485796_1286790470374490797_n

Jag och Jonas har varit bff´s sedan jag gick i 8:an (typ) och tyvärr reste vi om varandra lite den här gången så vi fick bara till att ses den här stunden i måndags innan han lyfte hemåt igen.  Men en stund är bättre än inget och skrattfesten var total!  Min tunika låg föresten i ett av paketen från tomten, kommer från Melissa Odabash, mitt favorit beach wear brand, hatten är shoppat på Phi Phi öarna för många år sen.

Nu: ner till pool, sol, bad & lunch!

Önskar dig en riktigt festlig fredag fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “F.R.E.D.A.G.”

 1. Lisa says:

  Hej! Jag har läst din blogg länge och jag älskar den! Du är en av mina “feelgood-bloggar”. Du utstrålar en sådan härlig och positiv energi. Jag gillar att du kör ditt race, ditt engagemang och ditt otroliga sätt att hitta varje tillfälle för pyssel, piff och partaj (om du förstår vad jag menar?). Jag beklagar förlusten av din Gucci. Jag har som någon annan skrev också problem med att läsa bloggen från min mobil men trodde det var min tfn det var fel på….? Önskar dig allt gott, ett fint avslut på året och ser fram emot att fortsätta läsa bloggen under 2017. Stor kram, Lisa

  • gizmolina says:

   Åhhh du anar inte hur GLAD du gjorde mig nu Lisa! Tusen 100 miljoooner TACK för din underbara kommentar med fina ord, härlig feedback och fantastisk blogg-pepp! Jag smiler från öra till öra här och känner mig riktigt rörd… ! 🙂 You made my day!!!

   Sen beklager jag verkligen att det inte går att läsa bloggen från mobilen, jag hoppas av hela mitt hjärta att problemet snart ska vara löst. (det går inte att checka bloggen från min telefon heller).

   Jag önskar dig ett magiskt 2017 fyllt av solsken, kärlek & lyckliga stunder! Och tack igen för dina fina ord. De gick rakt in i mitt hjärta. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *