F.R.E.D.A.G.

16473077_10154183127210796_176697535452844207_n

Gooodmorgon darlings! 

Här sitter jag och spanar efter traktorn! Ha, ha. Jo, det är sant, för det har TOK snöat i ett dygn nu och det betyder att vår uppfart behöver skottas och det betalar vi en traktor-kille i området att fixa men – eftersom bilen alltid står parkerad där så är det inte lätt för honom att komma till så ja, jag spanar för fullt så att jag kan köra ut och göra plats till honom när han dyker upp.  Det är livet i norr det!  Snacka om kontrast till modemässan till Cph där jag tänkt att jag skulle vara nu… Ha, ha.

Och alltså hur härligt är det inte att det är fredag?! Love it!  och tyvärr så är jag som sagt inte på väg till Cph / Oslo…. istället håller en liten förkylning mig kvar hemma. Lite små surt, men bara att gilla läget. Och det är dessutom bättre att resa då JI är hemma och jag lättare kan komma ifrån utan massa roddande med darlingen. Men alltså vet ni vad jag gjorde igår? (som tröst för att jag inte reser….typ) jag shoppade en sak på eBay för första gången e.v.e.r. och nu sitter jag här och undrar om mitt paket någonsin kommer att dyka upp? Eller om jag blivit tok-lurad av någon som sitter och cashar in på min och andras bekostnad? Har du shoppat av någon privatperson på eBay? har det fungerat? Jag var ganska cool i går men så började jag googla namnet på hon jag köpt av och hon verkar inte existera?! H.e.l.p. Så – wish me luck att min ursnygga parkas dyker upp nästa vecka! 😉

16472916_10154183150395796_5079009514531646258_n

Förra veckans fredagsbukett. Får se vad jag går för idag… 

Nu ska jag ta och försöka kurera mig. Men alltså hur kul är inte den HÄR killen? dagens insta.tips med garanterad skrattfest. Och nej, det där klippet jag länkar till känner jag mig absolut inte igen mig i, nej då, inte alls… Ha, ha. (p.s. du måste klicka på bilden av honom för att kunna se).

Önskar dig en festlig fredag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “F.R.E.D.A.G.”

 1. Viktoria says:

  Happy fredag 🙂

  Det er sååå morro å lese bloggen din igjen, den er igjen full av glede, glitter, pep talk, og inspirasjon i ren “Gizmolina stil”!

  Masse nye herlige innlegg, som gjør at jeg sjekke flere ganger om dagen 😉 Bloggen din har jeg fulgt siden 2007,og den er for meg NO 1.

  Dessverre er jeg dårlig på å legge igjen kommentar, men nå måtte jeg bare gi deg positiv feedback 🙂

  Keep up the good work, og riktig happy fredag til deg og dine!

  Klem Viktoria

  • gizmolina says:

   Åhhh nu gjorde du verkligen min dag här Viktoria! Tusen 1000 miljoner TACK för helt magiskt härlig feedback och fantastiskt fina ord! 🙂 You made my day!!! speciellt efter en torsdag då det varit ovanligt tyst här inne, inte en enda kommentar… sånna dagar åker alltid mitt blogghumör ner lite men tack vare dig så smiler jag nu från öra till öra igen ! så – T.A.C.K.!!! Din feedback värmer mitt hjärta!

   Önskar dig en underbar helg fylld av solsken & lyckliga stunder! Stor klem! 🙂

 2. Line Elisabet says:

  Hei

  Riktig god helg til deg. Hyggelig å lese bloggen med mye fin vår inspirasjon.

  Send gjerne litt snø til oss, jeg er så glad i vinter og snø og her finnes knapt muligheter til å gå på ski. Stusselig.

  Så over til Ebay jeg handler masse på Ebay både av private og mer firma artige. Jeg har aldri blitt lurt. Har alltid mottatt det jeg har bestilt. Noen ganger har jeg dog syntes bilde vært litt vel fint i forhold til varen jeg fått men jeg har like ofte blitt overrasket andre veien at varen finere enn jeg trodde. Ikke få panikk om det tar litt tid. Noen ganger tar det langere tid enn man tror. Oppdater oss da på hvordan det går.

  PS: Det er sterkt vanedannende og handel på Ebay så det er bare og glede seg til mye god shopping fremover.

 3. Maken har shoppat på e-bay hit till Thailand.
  Det har kommit fram!
  Trevlig fredag önskar Titti

 4. Pia says:

  Håller tummarna för att din beställning fungerar, har aldrig handlat den vägen men man måste ju våga chansa och kan man avvara pengarna så …

  Inte kul att bli förkyld själv är jag någon konstig variant med lite lite feber och känner mig mest frusen och småseg. Om du inte gjort det ännu så rekommenderar jag årets hälsoshot ingefära citron honung bara att goggla på finns säkert 100-tals recept.
  Kan säga att jag är avundsjuk på din snö för här i Sthlm är det bara olika nyanser av grått.
  Nu får du ha en underbar helg och utan förkylningar……

 5. Mia says:

  Du omfattas som regel av en försäkring på eBay, läs på deras Q&A så får du veta mer. Har inte paketet kommit inom 30 dagar (tror jag det är) så kan du starta en process mot säljaren om vederbörande inte svarar på dina kontaktförsök. Du får då pengarna tillbaka av eBay och de tar ärendet därifrån. Lycka till!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *