F.R.E.D.A.G.!

16864239_10154252547580796_879620163545010143_n

That friday feeling…. & weekend goals…

Glad fredag darlings!

Den LYCKAN att vakna till klarblå himmel och strålande sol efter en vecka med ett extremt snöande. Såååå härligt! och perfekt för Johanna och hennes skola som är på utflykt på isen idag.  Sen är det helt fantastiskt vackert ute med snö som tynger ner alla trädgrenar. Som ett vykort!

Och idag kickar Sportlovet (vinterferien) igång för oss så jag m.å.s.t.e. ta tag i vår resebokning eftersom planen är att lyfta mot Oslo en dag väldigt snart. Åh som jag gleder mig!  Men först kör vi fredagsmys & Mellofest här i Luleå. Johanna önskar sig nämligen ett par softa hemmadagar och det ska hon så klart få. Det är viktigt det där att barnen ibland bara får slappa, chilla och inte ha för mycket planer (men jag får jobba på att tillåta oss såna dagar för jag är lite för glad i att planera in saker… ) eftersom deras veckor är så fyllda med skola, läxor och aktiviteter.  Och vet du vad jag är mitt uppe i just nu?  I en smspark sak för lyssna på det här: då vi kom hem från Thailand så hade jag fått en faktura på 2.800 kr på 7 dagars parkering på en plats där jag stod typ 10 min dagen innan vi reste till Thailand men p.g.a. allt som hände med Gucci då så var jag inte helt vid mina sinnes fulla…. så – jag GLÖMDE att checka ut på telefon då jag körde från parkeringen så – det tror att jag stått kvar där typ 168 timmar! istället för 10 min. Såååå otroligt super tokigt! och det slutade inte där, för häromdagen då jag parkerade på samma ställe och drog kortet så fick jag ut ett kvitto på 490 kr! då hade jag glömt – IGEN! så när jag checkade in så checkade jag ut, från förra gången jag stod där… Hopplöst!!! Så –  note to self: ta ut cash, växla, och – betala a.l.l.t.i.d. med mynt i fortsättningen!!!  🙂

17103282_10154252622745796_2798248320341554928_n

Fredagsbuketten – check! den här gången en mix av favoriten ranunkler & krispiga tulpaner.

17098608_10154255578095796_6049436279667603759_n

Mama-daughter match  med nästan helt lik toppar och snapchat… man blir ju glad! 

(försöker lasta upp fler bilder men min kamera har hängt sig….) Fixat! 

Nu ska jag göra klart de saker som min bror ska hjälpa mig att köra till lokalen också ska jag lyssna på den HÄR sköna låten!

Önskar dig en riktigt festlig fredag fylld av solsken! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “F.R.E.D.A.G.!”

 1. Johanna says:

  Skaffa appen e-parkera, grymt bra.

  • gizmolina says:

   Tack för tipset Johanna! 🙂 Finns många sätt att betala på men för mig som oftast springer runt med norsk telefon så blir kort / cash enda alternativet…. Ska ta och bli bättre på att använda min svenska tfn!

   Happy fredag! Kram! 🙂

 2. Miz says:

  Varför den norska? Känns dyrt…

 3. Kerstin says:

  Här i Umeå tas allmyntparkering bort…..

 4. Jonas says:

  Easypark är grym! Koppla till ditt kort, du kan ha den i flera mobiler med 🙂

 5. Marlen says:

  Ps prova maila och säg att du glômde! Min make fick tillbaka pengar! Så det är värt att försöka! Kraam och lycka till

 6. Helena says:

  Eparkera appen är perfekt i Luleå, fungerar nästan överallt.Betala eller checka in när du parkerar. Du kan ställa in max tid då du blir utcheckad om du missar. Blir det behov av längre tid..checka in igen var du än är.

 7. Jessica says:

  EasyPark är toppen! Bara att ladda mer appen och ange kortnr. det ska dras ifrån!
  //Jessica

 8. Katrin Lindenhall says:

  Nytt försök

 9. Katrin Lindenhall says:

  Nytt försök igen.

 10. Katrin Lindenhall says:

  Den vill inte

 11. Katrin Lindenhall says:

  Helt galet.Kram

 12. Frida says:

  Parkerings appen brukar ju påminna…himla tråkiga pengar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *