Vilken dag är det idag?

Allmänt

Tjingeling & godmorgon sweeties!

Hoppas att du vaknat med ett smil idag för det är ju freeeeedag! 🙂

Min lilla J tyckte att vi skulle stå upp redan kl. 07 och det var liiite tidigt för mig som fick se en stOr skalbagge (vi snackar 5-6 cm…) på väggen precis innan jag skulle lägga mig igår och eftersom jag, utan minsta överdrift, h.a.t.a.r. allt som heter kryp så blev det lite action här. Shit vad de är läskiga !  så det tog en stund innan jag kunde somna för plötsligt inbillade jag mig att det var bugs all over the place….

2 tänder borta, 1 lös.  Klänning från H&M (kr.49!) och hårspänne Prinsessefin. De nya guldörhängena  fick Johanna som sommarpresent sin sista dag på dagis. 

Nu sitter jag med hår rullar och ute strålar solen så jag ser fram emot en sväng till beachen sen när mina J´s ska på zoo eller så slöar jag och bara sladdar ner till poolen…. Blir oavsett lyxigt med egentid !

Have a H.A.P.P.Y. friday !!!  🙂

KrAm!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Vilken dag är det idag?”

 1. Lotta says:

  Åh va de ska bli skönt med helg!!!
  Bara 1 arbetsvecka kvar sen!! Sen SEMESTER!
  Ni ser ut att ha de toppen som vanligt. Nu njuter vi och
  firar fredag!! Kram

  • gizmolina says:

   Låter härligt med semester i sikte ! 🙂 Önskar dig en härlig helg och en fin sista arbetsvecka ! Kram!

 2. Mimmi says:

  Ha en underbar fredag ♥
  Kramar

 3. Lena i Uppsala says:

  Happy friday!
  Vilken härlig bild på din skrutta, levande, lekande & charmerande – hon ser ut att njuta livet somlig bör.
  Det verkar som att du har ytterligare en strålande dag framför dig. Här hemma kickade vi igång dagen med ett tidigt besök hos tandläkaren samt förberedelser för ännu en dag med fotbollscup i strålande SOLSKEN. Jag ska inte klaga.
  Ha en fortsatt skön dag och njut av semester i paradiset.
  Kram,
  Lena

  • gizmolina says:

   Tusen tack fina du ! 🙂 Ja, lilla J njuter dagarna här nere i värmen och svalkar sig med glass så ofta att jag tappat räkningen 😉 Lycka till på fotbollscupen ! Håller tummarna !! & njut din helg Lena ! Kramar !

 4. Titti says:

  Jag klarar av “kryp” hyfsat men inte kackerlackor…..de har en förmåga att gömma sig på de mest oväntade ställen….. en gång i min sminkväska!!
  Kram Titti

 5. Ha en fin fredag du också! Hur är Thailand vid den här årstiden. Vi brukar åka dit i januari-februari och då tycker jag det är toppen. Lagomt varmt och oftast inte så mycket regn. Perfekt med andra ord :)!

  Kram Sandra

  • gizmolina says:

   Thailand är alltid bra ! 🙂 Det är ju lågsesong här nu och regnperiod (april – oktober) men vi har inte sett en droppe regn sedan vi kom ner i söndags. Men jag är inställd på att det blir några regn-dagar under den tid vi är här, det hör till årstiden. Oavsett så älskar jag värmen som är konstant oavsett om det regnar eller ej. Det är så lyxigt att kunna bo i bikini och flip flops … Så – Thailand är med andra ord toppen även i juni !! Happy weekend ! Kram !

 6. fru Svensson says:

  Härlig bild 😉
  Minns att du har tagit en sådan fantastikt fin bild på Johanna för nåt år sen då hon också ligger på en solstol och äter glass.
  Livet ska Lekas 😉
  Njut och ha det gott.Många Kramar

  • gizmolina says:

   Ha ha, ja, jag har en ganska lik bild av henne som är 2 (?) år gammal. 🙂 Vi saknar er här nere på resorten !! Hoppas vi är här samtidigt nästa gång ! Sköt om dig och njut helgen ! Kramar !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *