HAPPY FRIDAY!

Allmänt Halloween Halloween pyssel

Happy fredag mina vänner! 

Då är den här igen: helgen! och den här gången känns det helt galet för jag tror aldrig att en vecka har gått så fort som just denna. Vad hände liksom? det var ju måndag igår!? Ha, ha.  Men fredag it is och jag har precis preppat fredagspåsen till darlingen. Det är ju så tacksam tid nu med alla coola små halloween saker, allt ifrån tatueringar (du hittar de bl.a. på kill-avdelningen hos Lindex och – de har lyser i mörkret tatoos på barnavd. hos H&M )  till smycken (H&M har många riktigt fina, bla. ett halsband med spindel och ett som det står BOO! på) och läskigt godis. Sen lägger jag ner veckopengen i påsen också trots att J har ett eget betalkort för det är något speciellt att faktiskt SE pengar ibland. Det ger dem ett annat värde än då man bara drar ett kort…  Hur gör du med veckopengen? Sätter du in på kort eller ger du cash?

Men alltså jag har varit så pinsam mamma senaste veckorna för jag har lagt ner SAMMA peng varje gång. Ha, ha. Har nämligen a.l.d.r.i.g. cash hemma så varje fredag händer samma sak: jag måste in på J´s rum och låna en sedel och så där håller jag på så nu är jag skyldig henne flera hundra. Helt hopplöst. Och tur för mig att hon sparar pengarna till nästa resa så att det finns pengar att ta av. Ha, ha.   🙂

Alltså såå fina spöken de pimpat den här lekstugan med! och spindelnätet… it´s huge!  Dessa spöken blir tveklöst ett av helgens halloween pyssel här hemma.  Passar perfekt att krydda väggen i ljusgården med. Och – man kan även göra en girland av de (om man klipper spökena i lite mindre format…) . Ett tips! 

Och jag har ju helt glömt att visa er vad som gömde sig i de goodiebags som vi gav som gå-bort-presenter förra helgen. Det var dessa fina halloween tröjor!  Båda kommer från H&M, den som det står BOOO på är från barnavdelningen som går upp t.o.m. size 134/140 och den med katten på från avdelningen som startar med 134/140.  Johanna är exakt denna size så hon kan just nu ha plagg från båda avdelningarna = perfekt!  Och – du, BOOO toppen kostar bara 49,90kr! och den med katten 79,90kr så de blir dagens halloween-shopping-tips! 

 

Nej, nu kör vi fredag så att vi kan njuta helgen sen!

Önskar dig den allra b.ä.s.t.a. dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Halloween, Halloween pyssel | 7 Comments

7 responses to “HAPPY FRIDAY!”

 1. Lena says:

  Månadspeng är det som gäller här hemma och då blir det i rena kontanter.
  Ha en fin fredag du också och tack återigen för alla fina tips du ger 🙂

  • gizmolina says:

   Härligt att vi är fler som ger kontanter! Och tack snälla du för fina ord, you make me happy!!! 🙂

   Njut dagen vidare Lena! Kram!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh vilket bra tips . Superbra pris på halloween tröjan. Så kul med kläder som uppmärksammar högtiderna.

  • Ja men visst är det underbart när man krydda barnens garderob med en halloween topp för bara 50 kr.! Jag blir glad av sånt! 🙂 Och båda dessa toppar är ju lika fina till både kjol, jeans, tights och shorts… så de kan mixas och matchas helt fram till 31:a oktober! vilket verkligen ger valuta för pengarna. Ha, ha.

   Njuuut dagen vidare & happy shopping! Kram! 🙂

 3. Här kör vi också fredag….mycket på agenden idag.
  Hårklippning, grejat med alla blommor, skurat krukor o fat ( maken )…..lämnat tvätt….packat upp….m.m.
  Så nu är jag värd ett glas vitt och någon god maträtt.
  Inte så många restauranter öppna, ett tag kvar till säsong här.
  Önskar dig en trevlig kväll.
  Kram Titti

 4. Frida says:

  Wow vilket bra tips med de där spökena med ögon, såna måste vi pyssla i veckan! 🙂
  Och här kör vi också veckopeng, Stella är ju bara fem år men jag kände att det är dags att lära sig om pengar så hon får en tjuga varje fredag. Och ja, vi brukar också låna pengar av henne, vem har kontanter nu för tiden liksom, haha.

 5. Bianca says:

  Jeg tenker st når utviklingen er slik at færre og færre bruker kontanter så bør man ha fokus på å lære barna verdien av penger som er på kort i steder for å bruke kontanter (for de barna som er gamle nok til kort altså). Viktig at de får forståelsen for dette selv om de ikke ser pengene 🙂

  Ellers tusen takk for tips til gå-bort presang! Elsker tipsene dine, det er så gøy å ha med noe fint når man skal på besøk eller bare treffe en venninne 🙂

  God helg til deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *