F.R.E.D.A.G. !

My darlings!

Jag är tyvärr inte helt i toppform idag så tittar bara in för att önska dig en amazing fredag !!!

Have fun & be FAB ! 🙂

P.S jag blir g.l.a.d. om du trycker på LIKE! knappen till Gizmolina´s Closet, du finner den i vänstermarginalen under min info.text.

P.S 2:  det spelas fortfarande Happy Birthday inne i frysen…. 

LoVe!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “F.R.E.D.A.G. !”

 1. Madeleine says:

  Skickar en krya-på-dig-kram!
  Du och din blogg gör mig alltid så glad, när man känner sig lite trött eller nere blir man så glad av att gå in på din härliga blogg. Och Johanna är världens sötaste lilla tjej :-).

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fina ord! de värmer mitt hjärta idag ska du veta! Önskar dig en fantastisk weekend ! Kram !

 2. Hoppas att det snart känns bättre oavsett orsak! Ta en lugn dag utan krav!
  Själv sitter jag under tak på verandan och ser på regnet samt sonen som leker i sandlådan. Hoppas lite luft och en kaffe ska skingra huvudvärken.
  Kram!

 3. Nilla says:

  Hoppas att det är något snabbt övergående. Vila och försök ta hand om dig, så ska du se att du snart är på benen igen, full med ny energi. Kram!

 4. maria says:

  Skickar härmed en hel låda med krya-på-dig-hälsningar & hoppas att du snart finner styrkan igen!! Man får ju ha dåliga dagar, även solstrålar som du……krams m

 5. Marita says:

  Jättevarma krya på dej kramar!!!!! Hoppas du är piggare snart. Jag fick mitt underbara iphoneskal från dej idag. Jättefint,tänk att ett sådant “litet” ting kan göra en så otroligt glad. Hälsn från ett 30 grader varm Skellefteå(kan inte tro det är sant)

 6. Petra says:

  Tack för din härliga inspirerande blogg! Blir alltid så glad över att läsa och särskilt när ni är i Thailand. Man bara längtar tillbaka:) Tyvärr kan jag berätta att vi köpte en babyleksak för 2.5 sedan (en nyckelknippa) som kunde spela när man tryckte på den. Vi fick gräva ner den i en snöhög då den inte slutade spela på flera dagar. Var tvungen att ha en liten skruvmejsel, som vi inte hade, för att ta ut batteriet. Efter ett par dagar slutade den att låta men spelade fortfarande då man tryckte på knappen. Än idag, 2 barn senare, är det en populär leksak vars batterier fortfarande håller;) hihi! Krya på dig! Kram Petra (ps! Jag hade gillat din webshop om jag hade haft Facebook:))

 7. fru Svensson says:

  Krya På Dig Kramar

 8. Anita says:

  Hihi, det är inte alla som har en spelande frys. Nästan så jag blir avundsjuk. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *