F.R.E.D.A.G.!!!

Allmänt

Goodmorgon & H.A.P.P.Y. fredag sweeties!

Gud vad gott jag har sovit i natt ! men shit vilken huvudvärk jag vaknat med. Aj, aj. Och jag som aldrig har ont i huvudet…. n o t good. !   så nu ska jag prioritera en soft start på dagen med god frukost innan jag och lilla J sticker på jobb (hon älskar tack och lov att vara i butiken).

Har öppet Gizmolina´s Closet kl. 13.00 – 16.00 idag och det här är 2:a dagen med -70% rabatt på ALLA vår & sommar kläder så du kan göra super köp till fantastiska priser !!!   Shop til you drop ! 🙂  också har jag fått in riktigt F.I.N.A. news också ! bl.a. snygga klänningar från Valerie om du ska på fest i helgen…

Nej, nu måste jag vila lite och tanka energi.  Önskar dig en amazing fredag !!!

Uppdatering:  jag är tyvärr inte i butiken förren närmare kl 14…..

LoVe !

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “F.R.E.D.A.G.!!!”

 1. Hallå där!

  Låter inget vidare med huvudärk…, du behöver vila lite och unna dig lite egentid där bara DU prioriteras. Härligt med fredag och jag hoppas solen skiner på dig. Önskar jag kunde shoppa lite sommarfynd hos dig :). Jag har njutit dagen med fötterna i sand och badat i +22 grader varmt hav – lovely och helt underbart skönt. En himmel som är klarblå och solen lyser som klarast – inte mycket att klaga på. Mitt mammahjärta är lite tomt då min stora son (17 år) åkte hem mot Uppsala idag. Han har haft sina 2 kompisar här på besök och nu är det ett stort tomrum efter dem. Tur vi har två juveler till som livar upp. Älskade ungar, vad jobbigt det är när de börjar bli stora och klarar sig på egen hand.
  Njut din fredag, fina du och jag önskar att din värk i huvudet försvinner så du kan stråla som bäst.
  Västkustkramar,
  Lena

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för din omtänksamma och fina kommentar ! 🙂 Huvudvärk är verkligen inte festligt så jag håller tummarna för att jag dansar igen i morgon. Låter så härligt med värme, bad och hav…. förstår verkligen att du njuter ! Och jag kan bara tänka mig känslan då lilla J blivit så stor att hon sticker iväg på egenhand… bäst att njuta att få ha henne så nära nu ! Önskar dig en amazing helg fylld av solsken!!! Kram ! 🙂

 2. Nattugla says:

  Jeg åpner nettbutikk som selger sengetøy 1 september og vil gjerne ha ditt beste butikktips. Jeg burde sikkert kunne mer, men stoler på at jeg kan lære det jeg ikke kan… 😀

  Du virker å ha god kontroll på det du gjør, også har du jo masse erfaring. Handlet av og til i den gamle butikken din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *