F.R.E.D.A.G.

Reminder inför helgen…

Goooodmorgon sweeties !

Vilken vecka som börjar gå mot sitt slut…. bilkrock, 4 pallar med varor, mängder av sopor, borttappad kod till tfn, ett icke fungerande internet hemma (min trådlösa stick har räddat mig) och ja, lägg till att jag somande ifrån “allt” igår kväll, typ kl. 21 (?)  och därför vaknade till ett hem i lätt kaos på morgon så kan jag väl lugnt säga att jag känner mig v.ä.l.d.i.g.t. klar för helg !!! 😉

Men trots allt tokigt som hänt så har dagarna varit rktigt fina tack vare vädret. Alltså detta väder! Vackrare dagar finns ju inte !  Så – jag tar med mig allt det vackra i minnet och julklänslor ! för de dök ju upp då jag besökte IKEA och har bara fortsatt, speciellt efter att jag bläddrat i dessa:

Trots att jag jobbat som stylist för Kamille i många år så trodde jag att KK jul skulle inspirera mig mer för det brukar de göra men så fel jag fick !  Jag blev faktiskt riktigt besviken över KK jul så – om du ska köpa en av dessa: gå för Kamille Jul ! hur mycket inspirasjon som helst ! (bl.a. den julkalender med påsar som du ser på bilden). Och ja, det är KK coveret har vi sett på svenska Lantliv.

Nu ska jag ta och sätta mig och mumsa i mig frukost…. vi snackar färska bär vackert upplagda på fat, nygräddat bröd som precis kommit ut ur ugnen, färskpressad apelsinjuice, hemlagad müssli och en delikat yoghurt till det.   Ja men eller hur ? I wish !!!  men sånt händer verkligen inte hemma hos mig en vanlig stressig fredag, det händer nog bara på vackra pics på facebook / bloggar / instagram … 😉    Vet ni vad jag äter? på rktigt ?  varmkorv med bröd ! Haha ! jo, det är helt sant. Upptäckte nämligen att vi saknar det mesta hemma så så fick det bli .  Får lite kalaskänslor nu också ! (barnkalas) så ja, det passar som sagt väldigt bra med h.e.l.g. ! 🙂

Sträck på dig, smil och kom i håg att allt alltid ordnar sig !

PusS & kRaM!

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “F.R.E.D.A.G.”

 1. maria says:

  Ser det framför mig när du står där & mumsar korv, härliga du!! Själv ska jag nu ordna till 10 årskalas idag…mysigt. Önskar dig en magiskt härlig höstfredag…krams m (kamille jul får det nog bli, ska fylla på med norska blader då vi besöker svigers v. 44)

  • gizmolina says:

   Haha. Galet var det men gott ! 😉 Lycka till med kalasfixandet ! och ja, Kamille jul ska du absolut köpa ! Happy weekend ! Kram !

 2. Fridatjejen says:

  Vad härligt det är att du alltid är så otroligt positiv och ser det fina i livet! Jag hade blivit vansinnigt arg om det bara fanns korv med bröd till frukost och jag hade låtit det förstöra hela min dag och kanske till och med helgen. Jag önskar att jag hade din inställning till livet i stället och inte tog allt så allvarligt och seriöst utan uppskattade de små (och stora) sakerna i livet. Genom din blogg lär jag mig att uppskatta det så att läsa den blir lite av en hjälp till självhjälp. Himla bra med andra ord! 🙂
  Älskar din blogg och den energi du ger!
  Hoppas du får en riktigt härlig helg nu!

  Kram

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fantastisk feedback ! Nu lyste du upp min dag ska du veta! 🙂 och jag blir enormt glad över att du skriver att jag är till hjälp. Det är den bästa responsen jag kan få ! Önskar dig en underbar helg fylld av lyckliga stunder ! Kram ! 🙂

 3. Er litt enig med deg der, KK jul imponerte ikke syns jeg… men jeg har kjøpt Tara Jul, der syns jeg det var mye bra:))
  Så må jeg vel kjøpe Kamille nå da:))
  Elsker jul ♥

  Happy Fredag!!

  • gizmolina says:

   Tack för tipset om Tara jul. Ska ta en titt på det också ! och ja, jag tycker absolut att du ska köpa Kamille Jul. Härlig inspirasjon för oss som älskar julen ! Önskar dig en fantastisk dag ! Klem ! 🙂

 4. Anna says:

  Hahaha…jag hann tänka; ” åh shit vilken härlig god frukost *avundsjuk*” Du är för rolig! Men sluuuuta nu med allt ditt julsnack 😉 Orkar inte! Hihihi 🙂
  Ps. Jag gillar inte jul 😮 D.s

  • gizmolina says:

   Haha 😉 Men är rädd för att det blir lite mer julsnack….men ska försöka att inte ta helt av …. så bara lite… ! Happy fredag ! Kram ! 🙂

 5. Camilla says:

  Å huff så kjedelig. Håper helgen deres blir suuper:) Rakk akkurat også å tenke, hm så god tid du har til herlig frokost, før jeg leste resten, hihi.( Sendte deg mail i går ang en odd molly strikkejakke og chill parkas)Ha en super dag ,klem

  • gizmolina says:

   Hihi. Crazy frukost in casa Gizmolina idag 😉 Har tyvärr inte fått checkat mejlen men gör det då jag kommer till butiken ! Svarar dig då ! (även ang. jeansen). Önskar dig en underbar dag ! Klem ! 🙂

 6. Maria says:

  Vilken härlig början på dagen, fick mig ett gott skratt när jag läste om din frukost! 🙂 Tack för den! Jag längtar också till jul..julmarknad på Hägnan i Gammelstad..virvlande snöflingor..snart så! 🙂
  Ha en skön helg!
  Kram Maria

  • gizmolina says:

   Så bra att jag fick bjuda på skratt ! 😉 Åh julmarknad på Hägnan låter mysigt. Hoppas vi får möjlighet att besöka den i år. Det står mellan en jul i Luleå och Thailand… så vi får se… Happy weekend ! Kram !

 7. Irene says:

  Wow, og for en uke du har hatt; ) Håper alt gikk bra med mannen din og at bilen din blir “raskt frisk” etter uhellet i går, huff så fort kan ting snu. Derimot må du/ dere ha en stråelende helg og kjør på med julemodus – Me like; ) Happy weekend

  • gizmolina says:

   Tack för omtanken ! Ja, detta var verkligen en speciell uke… så skönt med helg ! 😉 Allt gick bra med jIG men tydligen inte med min bil så den blir kvar på “sjukhuset” någar dagar också kryssar jag fingrarna för att den går att fixa till. Njut fredagen och happy weekend till dig också! Klem ! 🙂

 8. Lize-Lotte says:

  Härligt frukost 🙂 lite variation är inte fel ;-). Har du ljusslingan kvar som du hade skyltat med ? är sugen på en. Ha en härlig fredag och en skön helg.

 9. line says:

  ler og ler av frokostbeskrivelsen er nok slik hos mange småbarnsforeldre vil jeg tro. Riktig god helg.

 10. Mona says:

  Du är bara för SKÖN, trevlig helg.

 11. Anna says:

  Du är så härlig, man blir bara glad av att läsa din blogg, allt som inte går som det ska och strul det tar du med en klackspark och ser bara något positivt. Tror att du hjälper många med ditt positiva sätt.
  Kram och hoppas du får en mysig helg:)

  Anna

 12. Kari G says:

  God søndag! Jeg vil også varmt anbefale Tara Jul. Så mye fint. Har hørt at flere klager på at julebladene kommer så tidlig i butikkene, men jeg synes det er flott. Så har man god tid til å planlegge og drømme seg litt bort. Det jeg ikke liker er at det har kommet julemarsipan, julebrus og julepynt i butikken.

  Kari 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *