F.R.E.D.A.G. – I LOVE YOU!

Allmänt

aec0ad24edb0bf9238937d87a2767176

Dagens tänkvärda.

Goooodmorgon darlings! 

Men alltså här skriver jag ett inlägg om att snooza och att det inte är bra och att jag ska sluta med det…. och vad händer 1:a test dagen? Jag f.ö.r.s.o.v.e.r. oss!!! Vaknar av att J säger “mamma, jag vill stååååå opp!” , tittar på klockan och konstaterar att den är 08.10 !!!! O.M.G.! Det ringer in på skolan 08.30 så gissa om jag blev klarvaken! Jag måste med andra ord ha tänkt att nej, nu ska här minsann inte snoozas så när klockan ringde så slog jag av den och trodde att jag skulle stiga upp…. Eller! kan det kanske vara så att den aldrig ringde?!? (jag har, på riktigt, något fel på min telefon). Anyway – man kan lugnt säga att detta inte gick speciellt bra för mig på morgon men skam den som ger sig!  Så nytt försök på måndag men då ska jag placera väckarklockan en bit från sängen så att jag inte har något val – för då m.å.s.t.e. jag ju stå upp! Om/när den ringer… 😉

Och dagen blir ju så snurrig då man försover sig så nu måste jag hoppa i duschen med hopp om att det får mig att piggna till! Och på tal om dusch… check hur det såg ut på vår gård i går efter att jag hämtat J + en kompis på jazzballetten:

11149366_10152744022720796_7784064777617949257_n

Det var +16 grader och hjärtat sprang i vattenspridare. Åhhh så underbart det är att våren är här! 

Bäst jag tar tag i dagen nu och hur härligt är det inte att det är fredag?! Åhhhh den känslan….!  Nu är det bara att lägga in bubbles på kylning och köpa hem Holiday dipp så är vi girls klara för ett klassiskt fredagsmys!

Önskar dig en FAB dag fylld av positiv energi! 🙂

L.o.V.e.!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “F.R.E.D.A.G. – I LOVE YOU!”

 1. Mimmi says:

  Ställ klockan lite tidigare än vad du brukar. Antar att du sover så djupt just när klockan ringer och då blir allt fel. Eller testa den där appen som väcker folk efter deras sovcykel. blir jag väckt av klockan när jag sover djupt så är hela dagen förstörd vaknar aldrig.

  Lycka till med framtida vaknandet och ha en underbar vårig helg. Nu blommar nog körsbärsträden i kungsan och det är vår!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för omtanken och tipset Mimmi! 🙂 Men vet du…. det är precis det jag gör.. jag har börjat ställa klockan på 06.45 istället för 07. Tror jag helt enkelt måste börja lägga mig tidigare, har en tendens att vara uppe halva nätterna… 😉

   Önskar dig en underbar dag och en riktigt solig weekend! Det låter helt magiskt vackert med blommande körsbärsträd… och Stockholm.. älskar Stockholm! så ser fram emot att snart resa dit på utbildning igen. Kram!

 2. Sunniva says:

  Hi, hi, det er IKKE lett å stå opp idet klokken ringer altså! Er helt enig med deg der. Det er jo nesten umulig egentlig. Men lykke til med vidre forsøk! 😉
  Sitter alltid med et smil om munnen når jeg leser innleggene dine 🙂 Tusen takk for all inspirasjon, positive ord og at du byr på deg selv på en herlig måte! 🙂
  Ønsker deg en superduper fin fredag! Fredagsfølelsen er jo bare den beste!
  Klemmer <3

  • gizmolina says:

   Åhhh vilken härlig kommentar att få! Nu blev jag såååå glad!!! 🙂 Så tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för underbar feedback och fina ord Sunniva! You just made my day! 🙂 Och neeeej, det är i.n.t.e lätt att stå upp på morgonen när man är en kvällsmänniska.. men jag jobbar som sagt med saken… Skam den som ger sig!

   Önskar dig också en superduper fredag fylld av feelgood, solsken & lyckliga stunder! Och tack igen för dina fina ord. jag smiler från öra till öra här nu! Stor kram!

 3. Titti says:

  Tur jag inte har några morgontider att passa!
  Hoppas dagen blir fin trots starten.
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Låter underbart att kunna starta dagen i sin egen takt! Njut det Titti! 🙂

   Önskar dig också en riktigt f.i.n. dag fylld av solsken & glädje! Kram!

 4. koehler says:

  Tack för din kommentar fina du! :*

 5. Nina says:

  Vilken härlig bild =) Det ser ju ut som sommar förutom att det är inga blad på buskarna och träden. Ni har verkligen VÅR, lyxigt! Jaja det kommer till Luleå om några veckor hihi.

  Ha en super härlig och underbar fredag! Kram

 6. Ditte says:

  Ett förslag är att Johanna har sin egen väckning med dator eller telefon, gärna med den musik hon tycker om. Våra döttrar hade sin egen väckning från det de var 6 år och det fungerade helt perfekt. Och som komplement fanns vi föräldrar för att se att de var vakna.
  Och att snozza tror jag inte på….
  Hoppas du kommer på ett sätt som fungerar för det är fint att ha god tid på sig på morgonen.
  Ha det gott och trevlig hekg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *