F.R.E.D.A.G.S.M.Y.S.

Runt kl.16.45.

Vi girls drog till matbutiken after att jag hämtat henna på AKS och ja, ni ser ju hur det gick….!? 😉  Alltså jag skulle bara gå och hämta parmesan som jag glömt att plocka med mig på vägen så var borta typ 1 minut och vad händer? Korgen svämmar över av godsaker.  Snacka om att Johanna tyckte att vi skulle köra fredagsmys deluxe!  och vet ni vad det värsta är? nästan allt blev med oss hem! Ha, ha ha! Men, det gömde sig faktiskt vindruvor där under påsarna också så nu sitter jag här med druvor och ett glas vitt i soffan och slog precis över till Skavlan eftersom det är paus i Idol.

Hjärtat ligger och sover så sött i sjeselongen och Gucci sover minst lika sött i ena fåtöljen. Elden sprakar i öppna spisen och jag njuter verkligen av lugnet. Herregud så otroligt s.k.ö.n.t. med fredagsmys!  Och Idol är ju riktigt underhållande och deltagarna är så fantastiskt duktiga. Jag är impad!!! Tittar du också? vem är din favorit?  Min är väl egentligen Kevin men alltså Erik är ju enormt duktig och Elin´s egna låt i kväll dansar jag gärna till! det var en grym hit!

Inte alltid lätt att få knipsa pics av J nuförtiden.  Här fångade jag henne i farten på skolgården i hennes super fina tröja med bling-bling paljetter både uppe runt halsen + längst ner.  Den kommer från Soup Store och favorit jeansen från Lindex.

Oooops, jag somnade visst jag också….zzz….så missade att se andra delen av Idol. Så typiskt!  så nu får jag surfa in hos TV4 och checka vem som fick lämna… hoppas att det var Jens…!

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “F.R.E.D.A.G.S.M.Y.S.”

 1. Solveig Svensson says:

  Håller med dig om att Idol är underhållande.
  Favorit är svårt att välja, men ikväll håller jag nog på Elin och Erik.
  Njut din kväll och var rädd om dig.
  Kram Solveig 70+

  • gizmolina says:

   Ja visst var Elin & Erik klart bäst i kväll, men Kevin är ju såååå charmig… 😉 Och tack för omtanken! den värmer!!!

   Önskar dig en fantastisk weekend fylld av glädje! Kram!

 2. Ewa says:

  Här myser vi med “Bästa Skavlan”, lite rött o go mat…
  kram
  Ewa

 3. Titti says:

  ja jag gillar ju glade Kevin…även om han kanske inte sjunger bäst!
  Såg inte ikväll…..har varit på “Christmas Night” med Magnus Carlsson, Jessica Andersson och Sonja Aldén.
  MAGISKT!
  Trevlig helg önskar Titti – Umeå

  • gizmolina says:

   Åh så kul det låter med Christmas Night! 🙂 förstår att kvällen måste ha varit magisk och så underbart att komma i julstämning redan nu!

   Önskar dig den bästa helgen! Kram!

 4. Ditte says:

  Idol hoppar jag gärna över…Tillför inte mig så mycket. Men Skavlan var idag verkligt intressant. I övrigt umgås vi med vänner och njuter kvällen med god mat och bubbel. Önskar dig en fortsatt fin kväll och trevlig helg.

  • gizmolina says:

   Nej, Idol tillför inte så mycket men det är otroligt skönt att bli underhållen när man har så mycket annat att tänka på …. 😉 Och Skavlan såg jag också efter, fram till att jag somnade….zzz…. hopplöst… Det låter som att du har haft en perfekt fredag och jag önskar dig en fantastisk fortsättning på helgen !

   Kram! 🙂

 5. Sanna says:

  Tittar förbi och önskar dig en underbar lördag !!
  KRAM

  • gizmolina says:

   Miljoner tack – i efterskott ! 🙂

   Och jag önskar dig en fantastisk måndag och en vecka fylld av lyckliga stunder! Kram !

 6. Catrine says:

  Kevin är pinsam, tror det är uppgjort på ngt sätt att han är kvar än. Han sjunger otroligt falskt =( Tycker Jens o Erik är bäst. Elin har sån jobbig röst, på ngt sätt!

  • gizmolina says:

   Nej Kevin sjunger inte bäst men han är ögongodis så jag håller på honom mycket därför ! 😉 Men Erik är ju i en klass helt för sig! vilken begåvning !

   Njut din måndag ! Kram!

 7. Anna says:

  Johanna har snyggare klädstil än vad jag har! Haha! Cool och tjejig på samma gång, alltid lika fin! 🙂

  • gizmolina says:

   Ha ha. Vad kul att du gillar hennes stil! 🙂 Jag är också avis på Johannas kläder många gånger. Önskar jag hade en lik garderob ! Tihi! 😉

   Happy new week !!! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *