F.R.E.D.A.G.S.M.Y.S. COMING UP!

Allmänt

oh-yeah-its-friday

Happy fredag sweeties! 

Tiden går verkligen xtra fort när man har besök! Så, förlåt att dagens första inlägg kommer så sent…  jag fick helt enkelt inte tid på morgon för min förmiddag såg ut så här: trafikvakt på skolan, hem och fixa frukost till mig & mamma, tillbaka till skolan för att vara med på FN-dagen markeringen ute på skolgården, sen hem igen ca 1 time innan vi gick tillbaka upp till skolan för att se på när Johanna dansade BlimE dansen ute på skolgården i ösregn.. Så himla tokigt! Men jag tror faktiskt inte att barnen tänkte på att det regnade för det var sååååå glada över att få framföra dansen som de tränat på i flera veckor och Johanna gick verkligen all-in och klädde sig dansefin på morgon med glittershorts etc.

Ni som bor i Sverige vet nog inte vad BlimE dansen är?! Så kort förklarat så är det en dans /sång som  ALLA skolor i hela Norge dansar exakt samtidigt en dag och denna dag var idag!  Poängen med hela grejen är att låten de dansar till handlar om att man ska bry sig om varandra (anti mobbing) syftet är väldigt fint! Jag skrev om den här förra året också och tror inte att ni i Sverige har något likt? eller? Ni kan se den HÄR!

63706_10152362891040796_4163402337453970225_n

Johanna och hennes söta klasskompisar är klara för BlimE! (J´s fina jacka kommer från Lindex).

10676339_10152363012195796_1781264101616882018_n

Regn är bäst under snygga paraplyer! 😉  (mamma fick detta i present av oss då hon kom hit).

Nej, nu tror jag minsann att klockan är bubbles! så dags att bjuda mamma på ett glas (fast vi har redan tjuvstartat lite för vi gick till Olivia när vi hämtat J på skolan).  Också måste jag ju blanda dipp och ställa in kylen, herregud, hur har jag kunnat missa?  Sen blir det ett klassiskt fredagsmys här med tacos & Idol. Underbart! Och guess what?! Jag VANN den super duper f.i.n.a. Audio Pro som jag tävlade om i ett instagram inlägg igår. Den rooosa!!! Åhhhh så glad jag blev! 🙂

Önskar dig en FAB kväll!!!

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “F.R.E.D.A.G.S.M.Y.S. COMING UP!”

 1. Titti says:

  Grattis till härliga vinsten.
  Fina paraplyet är verkligen som klippt och skuret för din mamma!
  Här blir det vitt vin och räcksmörgås.
  Regn och tokblåst i Umeå hala dagen…bara varit till soprummet.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tusen tack Titti! Jag blev verkligen sååååå glad över att jag vann!!! 🙂 Och så gott det låter med vitt & räkmacka! Mums! Här i Oslo har vinden avtagit nu och solen strålar och bjuder in till en vacker dag! Härligt!

   Happy new week!!! Kram!

 2. Lena says:

  Älskar bara dina positiva inlägg!!! Här blir det också tacos…. och lite annat godis
  Ha en härlig kväll…. och du… SOM jag väntat på ditt inlägg idag. Sååå efterlängtat…. jag längtar verkligen efter dom.. det var väl ett gott betyg 😉

  • gizmolina says:

   Åhhhh så GLAD jag blir när jag läser din kommentar Lena! Tusen 1000 miljoner TACK för fantastisk feedback! 🙂 Och så underbart att höra att mitt inlägg var efterlängtat. Det peppar mig i min bloggning ska du veta! Så ja, detta var det bästa betyg jag kunde få och det lyser upp min dag här!

   Önskar dig en härlig vecka fylld av solsken & lyckliga stunder! Kram!

 3. Mari says:

  Altså, hvor kul er ikke moren din?! Snakk om å være trofast til sin egen stil og virkelig vite hva man kler? Hun ser jo alltid helt fantastisk ut! Så karakter sterk, at hun nesten popper ut av skjermen! Også er det så kult å se hvor utrolig ulik stil og smak ( av det vi ser gjennom bloggen) som dere har!

  • gizmolina says:

   Så otroligt snällt och fint skrivet om min mamma. Tusen miljoner för komplimanger och fina ord Mari! Din kommentar gjorde min mamma riktigt riktigt glad ska du veta! 🙂 Och jag tycker också att det är fantastiskt att min mamma kör sin svart/vit/röda stil så troget.

   Jag önskar dig en underbar dag !!! Kram!

 4. Helen says:

  Jeg må også si, hvilken herlig, fargerik stil din mamma har ! Hun er så flott 🙂
  Deilig å se rød farger, de virkelig lyser opp på en regnværsdag, og den Marimekko paraplyen må da være helt HENNES stil ?

  Og det MÅ da være pappa’n til Johanna, for hun ser ut til å være “snyt ut av nesen hans” som vi sier på norsk 🙂

  god helg – alltid hyggelig å stikke innom deg 🙂

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja, det är ingen tvekan om att JIG är Johannas pappa! 😉 Och tusen 1000 miljoner TACK till dig också för fantastiskt fina ord och komplimanger ang. min mamma! Hon blev SÅ glad då hon läste din kommentar ska du veta! Och ja, det där paraplyet valde Johanna till henne i Marimekko butiken och det passar henne helt perfekt. Sen var det ju lite lustigt att det regnade v.a.r.j.e. dag då hon var är så presenten kom verkligen till användning.

   Önskar dig den bästa dagen och en vecka fylld av lyckliga stunder! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *