F.R.I.D.A.G.

Tjingeling sweeties !

Jag sitter i en bil just nu tillsammans med hela min lilla familj och regnet smattrar mot fönsren, radion spelar skön musik och vi har Sverige i sikte.  Vi är säkert inte ensamna om det idag (norrmännen är som tokiga i att köra och handla mat i Sverige när allt är stängt i Norge)  men vi blundade för det och tänker att vi tar det som en tur så : roadtrip it is ! 🙂

Och jag ska verkligen inte tjata om blusen jag tipsade om igår alltså men se så snygg den är i svart/vitt också….wop, wop !

Det är i.n.t.e. lätt att hitta den här typen av blus tycker jag, den där perfekta festblusen som man kan slänga på sig i farten och allt vara lika snygg i.   Du hittar den HÄR.

Nu närmar vi oss mitt älskade hemland med stormsteg här.  Tjohooo !

Önskar dig en alldelens underbar dag!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “F.R.I.D.A.G.”

  1. Eva says:

    Kos dere på tur!

  2. Camilla says:

    Å elsker familie roadtrips:) Så koselig å sitte i bilen med regnet smatrende på ruten og god musikk i høyttaleren:) Håper dere finner masse bra i Sweden:) Gleder meg til custommade kjolen min kommer i posten:) Ble så glad da jeg såg du hadde flere igjen, har hatt lyst på den lenge og såg tipset hos søte Josefine:) Super helg til deg og dine:) Klem

  3. Åse says:

    Priset på blusen var tyvärr alldeles för skyhögt för mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *