F.R.I.E.N.D.S.

Runt kl.19.40. Min päls Odd Molly, Johannas Chill Norway och J´s mössa + Ugg´s från Zimba.

Efter en dag i butiken så åkte jag och mötte upp Johanna och Emma & Elsa down-town för lite middag. Jag är så otroligt glad att vi har så fina vänner och att Johanna både fått leka och vara på bio då jag varit på jobb (miljoner tack E!). Vi kom hem för en stund sedan och min lilla prinsessa provar sin nya söta pyjamas (från H&M)  som var i dagens julkalender och det är strax dags för henne att hoppa i säng.

Jag fick prinsessigt besök i butiken idag av  Josefine som passade på att prova en super fin kofta från Odd Molly.  (Tack för idag vännen! ser fram emot längre dejt 2012).

Bäst jag tar tag i disk, packning och annat fix nu så jag önskar dig en riktigt trevlig kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “F.R.I.E.N.D.S.”

  1. vivian says:

    Hei! Fikk du lagt av bollene “mine”? Jeg venter fortsatt på betalingsopplysninger 🙂 klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *