HA, HA… !

Vi stoppade på en “stationary” på väg hem från middagen (J behövde mer färg till sina gipsfigurer…) och plötsligt gick jag ut med en påse fylld av kort., bl.a. så shoppade jag några sånna där som spelar musik då man öppnar det och tydligen var det fel på det ena för hela vägen hem i taxin så hörde vi hur det spelade “Happy Birthday to you, happy birthday to you…. !” i bagaget och sen dess har vi inte fått det där jäkla kortet att sluta spela så efter en kväll med Happy Birthday sång som ekat i lägenheten (till J´s stooora glädje!) så såg jag ingen annan utväg… :

… än att lägga in det spelande kortet i frysen !  😉

Så – nu vet jag om en liten fröken som nog kommer att stiga upp xtra tidigt i morgon bitti för att se om kortet fortsatt spelar Happy Birthday eller om batteriet tagit slut = kortet ligger tyst … ?   Och jodå, vi hade så klart kunnat försöka få ut batteriet men om ett kort som hakat upp sig kan få hjärtat att skratta så gott så låter man det vara också lägger man som sagt kortet i frysen i stället så har vi något kul att se fram emot i morgon bitti 😉    Men, helt tyst blev det faktiskt inte för jag hör kortet svagt i bakgrunden heeeela tiden… och för en stund sedan sa JIG “jag blir galen av den där j-kla H.Birthday sången, nu tar jag ut batterierna!”  men då slog jag bara på aircon också var det problemet löst (aircon surrar så högt att ljudet från kortet i frysen tystnar..)

To be continued… 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HA, HA… !”

 1. Viv says:

  Hahahahaha!!!!! Herlig!!! 🙂

  • gizmolina says:

   Ha ha ja, my god. Jag kommer drömma om den där sången i natt 😉 Och du, vad kul att höra från dig ! Plötsligt var det så länge sen. Hoppas att du njuter härliga sommardagar fina du ?! Klem !

 2. Haha vad härligt!! 😀

 3. Anita says:

  Läser ifatt i din blogg, har sågat o burit ved lite grann mm. Min man är opererad i sin axel, så han ska inget göra. Gubben min sover o jag kan inte det känner mig inte trött. Så nu ligger jag bredvid och skrattar tyst för mig själv. Vilken härlig historia, jag ser er framför mig….. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *