FAB 40 PARTY.

Allmänt

Heeey darlings !

Förlåt min frånvaro !  Efter jobb igår så blev det thai-middag hemma innan jag hoppade i min snygga svarta Rules by Mary klänning (jag sparar den röda till jul 😉 och åkte iväg på ett FAB forty party och alltså vilken kväll jag hade ! Såååå k.u.l. !

Det var snygga JB som firades och han och hans mann bjöd på DEN flotta festen. Röda mattan var utrullad, kristallkronorna glittrade och innan middagen var över hade vi bjudits på både imponerande tango-dans och vacker operasång.  Jag hade inte mött många av killarna på typ 8 år så det var massor att catch up mellan danserna för oj, oj, vad jag dansade och ja, det blev en del champagne också  😉  Detta var en av de b.ä.s.t.a. fester jag varit på på länge !!!

Jag hade bästa R till bords och SOM jag fick skratta !  gud så kul & trevligt vi hade !

Dukningen var sååå fin.

Snyggaste värdparet !  Kvällens huvudperson sitter till höger och jag är SÅ glad över att jag fick vara med och fira honom igår.  JB är en fantastisk person ! 

Det var ett big mistake att inte ta med min Canon igår för att ta pics med iphone i mörker var ingen större succé så jag ber om ursäkt för de lite suddiga bilderna. Det beror inte bara på drycken… 😉

Ska ta och mysa vidare här nu… och jadå, liiite bakis är jag allt idag men det är det absolut värt !

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FAB 40 PARTY.”

 1. Kristine says:

  Så kjekt når noen feirer skikkelig!!
  Fint bord! Høres ut som en kjekk bursdag:)

  Lurer på å kjøpe meg den blanke KARTELL lampen, hit eller SHIT?

  Kristine;))

  • gizmolina says:

   Ja, det är verkligen fantastiskt att bli bjuden på en riktig fest ! Länge sen jag haft så kul ! 🙂 Jag tycker att lampan är en hit så : løp & kjøp! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *