Fabulous champagnelunch i solen!


När Johanna vaknade efter sin nap så myste hon med lite glass 🙂 Idag hade jag på mig min Odd Molly klänning och solbriller från Gucci.

Idag har jag njutit en fabulous champagne lunch i sol & värme på "Bølgen & Moi" med min fantastiska veninna Kjersti för att fira att hon har fått ett nytt spännande jobb och för att fira att jag ska starta business och för att fira att vi helt enkelt äntligen SES efter väldigt lång tid 🙂


Min fantastiska veninna Kjersti som ska börja jobba som sjefredaktör i bladet "Kamille".. Jag är helt övertygad om att hon kommer att göra succé i sin nya roll för jobbet passar henne helt perfekt ! 🙂

Vi möttes kl. 13 och vi har varit där till NU ! Tiden går otroligt fort när man har mycket att uppdatera varandra på och girltalk i solen med bubbel i glaset är ju bara bland det absolut bästa som finns en solig dag som denna 🙂 Och det var så skönt för mig för Johanna sov sött i vagnen första 2 timmarna så jag fick njuta av att kunna prata i lugn och ro 😉


Champagne är verkligen lyxigt gott.!

Tusen míljoner TACK för en FAB lunch Kjersti ! Jag gleder mig redan till nästa gång vi ses och hoppas att vi får till den där tisdagen innan hösten gör entré 😉

Nu ska jag ta av mig klänningen och hoppa i jeansen för strax kommer min bästa vän Petter och hämtar mig och vi ska iväg på Ikea shoppig.

Detta är en härlig dag !!  🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Fabulous champagnelunch i solen!”

  1. Vilket drömjobb din vän har! 🙂

  2. Madelene says:

    Ni har haft en under bar dag.

    Kram Madelene(Landvetter)

  3. Jenny says:

    Lyckatill på Ikea.. =) Hoppas att ni hittar många bra saker.. S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *