Fabulous fredag !

HAPPY fredag vänner ! Å vad det är HÄRLIGT med en solig & FESTLIG fredag ! 🙂 Vi ska “fira” dagen med att mamma blir med mig på jobb (= runt i butiker 🙂 och sen blir det LAX-middag ikväll också IDOL så klart. Och vi startade den här dagen med att köra ännu en slow-start så Johanna var inte på dagis förren runt kl. 10.30 och då såg hon ut så här:


Tyvärr ville hon inte vara med på bild (ibland blir hon trött på mitt eviga fotograferande 😉 … men som ni ser så var det bara en tillfällighet att hon inte ville ha håret uppsatt 😉  Idag har hon på sig klänning från MyCinnamongirl,  jacka från Benetton, strumpbyxor från AlmaLukke, skor Geox också handväska så klart.

När jag läste igenom alla FINA kommentarer jag fick igår så blev jag RÖRD då jag såg att min kära vän Cecilie skrivit till mig. Hon är en av de 2 jag nämnde i det HÄR inlägget som har varit igenom bröstcancer och jag väljer att publisera hennes kommentar här för denna tjej är helt UNIK ! Hon är en av de mest LIVSGLADA människor jag känner och en riktig solstråle.


Jag & FINA Cecilie på 17:e maj.

Här är Cecilies kommentar:


Kjære Anna-Stina:)

Tusen takk for klemmen i forbindelse med din omtanke for “Rosa Bandet”. Jeg er den ene av de to du nevner i din blogg, og jeg blir dypt berørt av at du har meg i dine tanker.

Det å få brystkreft, unner jeg ingen! Men vi som lever med denne sykdommen i ung alder, vet at vi også finner en mening og en refleksjon over livet som vi kanskje ikke hadde hatt om ikke sykdommen rammet.

Selv er jeg som legene sier uhelbredelig syk. Jeg har for en uke siden startet nok en cellegiftkur -og må samle krefter til dagene som kommer.

Men størst av alt er kjærligheten! Ta vare på hver dag i livet.

Stor kram fra en som vet hvor dyrebart livet er:)

Med denna FINA och TÄNKVÄRDA kommentar önskar jag er alla en alldelens UNDERBAR fredag !!! Och tänk på vad Cecilie skriver: 

“Ta vara på varje dag i livet!”

FrEdAgS kRaMaR! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Fabulous fredag !”

 1. Hej hej! Vad skönt för er att ni har fint väder. Här i Skåne var det hagel..Nu ska jag leta fram vinterkläder 🙁 Ha en trevlig fredag!

 2. pangis says:

  Vackra ord som går rakt in i hjärtat! Din vän gav eftertanke! Livet är så skört och det gäller att ta vara på dagen, och göra allt vi kan för att bekämpa denna sjukdom. Även om det bara är en liten skärva. Tack för att du publicerade detta och trevlig helg

 3. Sammy says:

  Lycka är inget bestående tillstånd, som man alltid kan befinna sig i. Lycka är de stunder som oftast är flyktiga, ibland varar de lite längre än bara en stund. Det viktiga är att känna igen de stunder av lycka, när de infinner sig.

  Därimellan kan man sträva efter ett mått av tillfredsställelse. Men även svåra, tråkiga, sorgsna stundet behövs i våra liv. De fyller sin funktion, får oss att växa, och får oss att förstå när vi verkligen landar i lyckliga ögonblick.

  Ju större fokus som man lägger på att känna sig lycklig, ju mer stress åsamkar man sig själv. Att leva i nuet, är nog det bästa….

 4. cecilie says:

  Kjære Anna-stina og alle hennes bloggere.

  Vil bare fortelle hvor flott og snill Anna-Stina er! Vi som kjenner henne – vet at hun har et hjerte av gull – og hun unner oss alle det beste som livet kan gi!

  Takk for at du er den du er Anna-Stina.

  Og husk: Tiden går ikke – den kommer!

  God fredag til dere alle fra Cecilie:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *