Fabulous fredag!

Allmänt


Lilla J på väg till dagis igår. Vit skön topp Benetton, klänning Zara (finns i butik nu, super söt), strumpbyxor Polarn & Pyret, regnjacka Tiny Doe (den kommer med skönt fleece foder i höst!), skor H&M och hårspänne Prinsessefin.

Hej alla fina bloggisar!

Det blev en oplanerad sovmorgon hemma hos oss idag för både hjärtat och jag somnade om i soffan framför barnTV. Men det var nog tur att jag fick den där x-tra timmen för jag märker att jag drack vin igår 😉 Jag körde till studio direkt då jag lämnat J och nu är jag bara hemma på blixt-visit (för att sminka mig.. hann inte med mig själv på morgon) innan jag ska iväg ut och plocka mer ting till foto.


Klart man ska ha 2 handväskor 😉

Önskar dig en FABULOUS fredag och hoppas att solen skiner hos dig också idag!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Fabulous fredag!”

 1. Maria says:

  Men oj så stor hon ser ut Johanna!! 🙂 Hon måste ha vuxit en del i sommar minsann!! Jättehärliga bilder, och vilken fin regnjacka..den skulle jag vilja ha!
  Kram och ha en skön helg!

 2. Mary says:

  Gu vilken underbar trappuppgång ni har!!! För att inte tala om själva lägenheten 🙂 Ha en FAB helg FAB Anna-Stina 🙂

 3. Men vilken stor liten tjej som är på väg ner för trappan! Uj vad tiden går. Njut fredagen 🙂 KRAM

 4. Pethra C says:

  Så bedårande söt hon är!

  Jag hoppas ni får en härlig fredag och helg.

  Kramar

 5. Lattemamman! says:

  Världens sötaste Johanna, kram!

 6. anja says:

  Hej!

  Skit fin blogg! (: LOVE IT!

  har du tråkigt, kolla gärna in min blogg! 🙂

  have a nice day!

 7. Medina says:

  Naww, så sööt:D!

 8. Asamea says:

  Hahah vilken liten prinsessa 🙂

 9. Petra says:

  Vilken fin bild på din lilla Johanna! Hon är verkligen väldigt söt på bilden. Hon ser så stor ut helt plötsligt. Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker att det är lika givande och inspirarande varje dag. Önskar att jag hade haft din energi till att blogga flera gånger dagligen. Får kanske göra det till ett nytt mantra eller nåt.
  Tack för en jättefin blogg. / Petra

 10. Hanna says:

  så sööööt!=D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *