Fabulous fredag!

Allmänt

Mina darlings!

Jag hade en superdag i min butik igår och då jag kom hem somnade jag så fort jag satte mig ner…zzz… så därför min frånvaro. Ska ta igen det idag! Nu pågår fullt morgonfix här men jag landar snart i stolen hos min frissa så då bloggar jag mer! 🙂  Och just det, jag kör föresten öppet i butiken idag mellan kl. 13-17 med massor av news från Odd Molly, Ti-Mo och Custommade. Jag älskar vårnyheter! 🙂

P.S Jag fick bl.a. in den fina ponchon från Ti-Mo som jag bloggade häromdagen igår och den f l ö g ut så har bara 1 st kvar till vuxen + 1 st till 6 år… !

Have a FAB fredag!!!

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Fabulous fredag!”

 1. Christine says:

  Hei – hvor ligger butikken din? Har søkt etter gizmo, men finner ingen adresse utenom til din “gamle” butikk…

 2. Fiint bilde! Gøy at butikken gikk bra! 🙂

 3. Underbart med vårnyheter!! Jag försöker att använda alla fina ullkläder från Odd Molly medans snön fortfarande ligger på marken men när vårsolen börjar lysa är det bara glada vårplagg som gäller 🙂

  KRAM

 4. Gry Jonassen says:

  Hei søte du!
  Vil bare ønske god helg, her jeg står og lager mat til Jesper sitt 8 års kalas i kveld!
  Stor klem Gry

 5. Anita says:

  Tittar in nu. Vad härligt att du har mycket att göra i dein butik. Skönt gå till frissan, du var ju där nyss. Nyfiken, vad ska du göra nu där?

 6. lajla says:

  Undrar om du kommer ha mer vanliga öppettider i din butik? Det blir svårt för kunder att aldrig veta vilka tider som är öppet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *