Fabulous Havaianas.

Allmänt


Johanna blev helt överlycklig då hon fick stoppa fötterna i de här skorna i kväll och hon gick runt, runt, runt med dem och sa "mamma, söta skor !" så de blir succé .

Under de 6 månader vi var i Thailand förra året så använde jag mina Havaianas flitigt för flip-flops är bara helt perfekta där nere i värmen och de passar lika bra på dagen som på kvällen.

Och när vi var i Singapore så såg jag den här barnmodellen på Havaianas men köpte dem inte och det har jag ångrat sedan då… Så gissa om jag blev GLAD idag då Johanna fick ett par  🙂  Tusen miljoner TACK snälla Camilla !


Det blev ett par till mig också så att vi kan matcha varandra på beachen.

Nu börjar sommarkläderna att åka fram här hemma för snart reser vi…. !  🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Fabulous Havaianas.”

 1. elsie says:

  Havaianas är ju det allra skönaste man kan bära på fötterna under sommarhalvåret!

 2. Anonymous says:

  Fantastiskt söta små skor. Lite, eller inte så lite, ganskamycket avundsjuk blir man ju på er som får åka till värmen och paradiset. Missunnar er inte men skulle gärna packa väskan jag också.

 3. Angelica says:

  Fantastiskt söta små skor. Lite, eller inte så lite, ganska mycket avundsjuk blir man ju på er som får åka till värmen och paradiset. Missunnar er inte men skulle gärna packa väskan jag också.

 4. Åh gud vad söta :). Verkligen perfekta. Håller med om att flippisar är det bästa när det är riktigt varmt. kram Linda

 5. Emma says:

  Vilka underbart söta! 🙂

 6. milla says:

  såå fina o bekväma 🙂 vart köper man dom??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *