Fabulous måndag!


Det var så lyxigt att sitta på hotellets uteservering och äta frukost i sommarvärmen i lördags. Och hotellfrukosten var perfekt och bjöd på massor med god färsk frukt som jag älskar .

Så här på sommaren så är ju alla dagar lika fabulous – t.o.m. måndagar ! – och det gäller att vi verkligen N J U T E R högtrycket och hamstrar sol & värme inför höst & vinter 🙂

Och jag har en feeling av att ni är MÅNGA läsare som är på semester / ferie nu så jag önskar er världens bästa dagar fyllda av lyckliga stunder med familj & vänner. Koppla av och våga slå av mobiltelefonen ibland för det är en LYX att inte alltid vara tillgänglig och att bara "få vara" .


Jag blev SÅ imponerad över hotel Avalon. Här är ett exempel på varför: Koll in hyllan som satt vid sidan om TV´n på väggen. Den innhåller "Recidense" (BRA interiörblad), dvd´s, cd´s och läckra design kataloger. Och ja – som ni förstår så var det både TV och dvd / cd på rummet och bara det är ju en LYX ! och helt PERFEKT då man har med sig barn.

Jag & Johanna ska njuta dagen med sol & bad på en strand me vänner så vi ska försöka komma oss iväg ut strax så här kommer dagens:

"Det är bara det vi inte gjorde som vi ångrar."
/ ur "En härlig bok".

Sköt om er idag!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Fabulous måndag!”

  1. Pethra says:

    Avalon låter härligt, vi är ute efter ett rum i Göteborg för natten mellan lördag/söndag, då vår flyttbil. Tyckte Avalon både såg och hördes perfekt ut men tji fick jag, allt är uppbokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *