FACETIME IS THE SHIT.

Allmänt Påsken 2020

Jag blev ute och fixade ärenden till pappa hela eftermiddagen och sen sladdade jag förbi återvinningen med sopor så, jag stängde sopstationen kl. 20 idag.  Någon ska ju göra det också. Ha, ha. Och nu är min plan att fixa påskfint här hemma inför morgondagen då påsken startar “på riktigt”.  Och idag var det föresten -50% på allt påskpynt typ överallt.  Lite snopet ändå hur fort det är över…  Jag har tyckt att det har varit så mysigt med påsk i butikerna för det har lyst upp nu då vi behövde det som mest!

Och för att avsluta historien om de påskpresenter som jag skickade till våra vänner i Oslo så vill jag visa vilken underbar påskpresent jag fick av dom!  Vi körde facetime i fredag kväll och skålade i bubbel också öppnade de presenterna från oss och vi presenterna från dom så det var rena “julpåskafton” här hemma. Sååå super mysigt!!!  🙂

 

Bästa vännerna på skärmen och finaste presenterna på bordet…  Och jag och min K tänker verkligen såå likt såå ofta så J fick en lik gavepåse som den jag gav till henne.  Sen var det helt förfärligt trist att vi inte kunde ha de på besök hos oss som planen var men att ses på facetime tröstade i alla fall liiite… 

Jag fick det finaste paketet med ett magiskt feelgood innehåll… 

Nej men alltså vad säger man? Jag blev sååå glad!!!  Underbara inspirerande norska magsin som inte går att köpa i Sverige (Costume & ELLE) och en massa såna där saker som jag fullkomligt älskar!  Servetter, kaninljus, confetti scrub, godis…

…och tvål med klockrent buskap: No selfies in the bathroom! Nej men jag förstår ingenting? Jag knipsar väl aldrig selfies i badrummet… eller…. ? Ha, ha, ha. 

Och check armbandet! SÅ fantastiskt super fint! Jag älskar stjärnor! Åh jag blev verkligen sååå glad!!! 

Saaaknade älskade bästa vänner som verkligen är som familj för oss!!!  (och såå kul att de direkt tog på sig diademen som de fick av oss)

 

Facetime är verkligen genialisk idé nu då vi inte ska ses irl! Nej, bäst att jag fixar vidare här nu så att jag inte blir uppe allt för sent… Och du, ett till tips: de har super super söta påsk-duknings-ting på Willys som är very Meri Meri i stilen. Ska lägga upp en bild av de på min insta story.

Njuuut din kväll kära du!

GoDnAtTkRaM!

Kategori: Allmänt, Påsken 2020 | 2 Comments

2 responses to “FACETIME IS THE SHIT.”

 1. Pinglan says:

  Så fina påskpresenter och vilket festligt alternativ nu när läget är så speciellt!
  Vi bör alla vara måna om varandra o hoppas att även samtalsklimatet här i kommentarerna kan präglas av vänlighet o respekt, även när man tänker eller tycker olikt.
  Jag önskar dig en riktigt mysig o härlig påsk tillsammans med din familj.

  • Åh så härligt att få vakna till en så positiv och härlig kommentar idag! Tusen miljoner TACK för dina kloka och fina ord Pinglan! 🙂 Jag hoppas också att klimatet i kommentarerna lugnar ner sig snart så att det känns kul för mig att gå in här igen…

   Önskar dig också en riktigt, riktigt mysig och härlig påsk fylld av feelgood, solsken & positiv energi! Stor tacksam kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *